Fiber internete nasıl geçilir?

Sıfırdan abonelik başvurusu yapman lazım 1-7 gün arası değişiyor o kadar süreceğini sanmam her firmada böyle derler 1-7 gün arası geçiş sağlandığında antenli interneti iptal edersin.

Anladım yarın halledebildigimi hallederim gecenin bu saatinde bana yardım ettiğiniz için teşekkür ederim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir video var

Hocam konunun ilk mesajlarinda bir arkadaş TurkNet hakkında mesaj yazmıştı ondan dolayı bir ön yargı oluştu. Peki siz hangi interneti kullanıyorsunuz

Ben yazmıştım, amacım kötüleme değildi detaylı yazmadığım için öyle gibi olmuş.
Ben mecburi olarak TürkNet kullanıyorum, evden çalışıyorum ve eşimde evden çalışıyor.

Bir gün sabah internet varken bir anda gitti. Arıza kaydını mobil uygulama üzerinden bıraktım ve bekledim. Aradan 2 saat sonra aradılar, sorun neyden kaynaklı olduğuınu bilmiyorlar yerinde kontrol için TürkTelekoma bildirdiler. 2 gün sonra TürkTelekom gelip yaptığı kontrolden sonra modemi değiştirdi ve sorun düzeldi. (eski olan modem 3 aylıktı, muhtemelen başkasının kullandığı eski bir modemi takmışlardı)

Gel gelelim, TurkNet'te nadir sorun çıkıyor (bulunduğun bölgeye göre değişklik gösterebilir) fakat sorun çıktımı da işin acilse hemen halledemiyorlar.

Alt yapı TürkTelekomun olduğu sürece her sağlayıcı (Superonline Fiber Hariç) arızayı TürkTelekoma bildiriyor, bu da çözüme ulaşımda sorunlar çıkartabiliyor...

TurkNet kullananlarada bir öneri, modeminizin ayarlarını yedekleyin. Arıza bıraktığınızda karşıdaki çözecek arakdaşlar modeme komple reset atabiliyor. (Yaşanmış bir olay)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…