Fiber internetin modemi yerine router takılabilir mi?

Yarın müşteri hizmetlerini arayıp aboneliği sonlandırmadan modemi iade etmek istediğimi ileteceğim. Kabul ederlerse modemi vermeden parasını ödeyip kullanacağım. Olmaz derlerse de fiyatları değişene kadar böyle devam edeceğim. (interneti yeni bağlattım ve iptal işlemleriyle uğraşmak istemiyorum)

Evet dediğiniz gibi yaparsanız çalışır, farklı bir routerda kullansan modem kirası ödemek zorundasın, router önerisi için ayrı konu açın.

Yarın müşteri hizmetlerini arayıp aboneliği sonlandırmadan modemi iade etmek istediğimi ileteceğim. Kabul ederlerse modemi vermeden parasını ödeyip kullanacağım. Olmaz derlerse de fiyatları değişene kadar böyle devam edeceğim. (interneti yeni bağlattım ve iptal işlemleriyle uğraşmak istemiyorum)
sonuç ne istediğin oldu mu?

Sonuç ne istediğin oldu mu?

İşte, yarın arayacağım. Bugün açmazlar herhalde.

Modem işlemleri için WhatsApp destek hattı vardı. Bende oraya yazdım. Verdikleri cevap buydu "değerli müşterimiz, sadece aboneliğinizin iptal edilmesi durumunda fiber cihazınızı iade almaktayız. Abonelik iptaliniz gerçekleştirildikten sonra fiber cihazınızı iade etmenizi rica ederiz." aboneliği yeni yaptırdığım ve uğraşmak istemediğim için yılbaşına kadar modem işine karışmamaya karar verdim. Bu arada fiberi çeken elemanla iletişime geçip modemin fiyatını sorduğumda yaklaşık 2bin civarı olduğunu söyledi.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı