Merhaba kolay gelsin. Ben kablolu internet kullanıyorum. Kablo da eski bir bakır kablo. N11'de fiber kablo gördüm, 3 metrelik almayı düşünüyorum bu durum mevcut kullanabildiğim internet hızını daha da arttırır mı? Şu anki hızım çok çok düşük. Yani ADSL portuna fiber kablo taksam işe yarar mı bilen beni aydınlatabilir mi? TTNET'i arıyorum ama bir tutturmuşlar elektrikçiyi arayın biz ilgilenmiyoruz o konularla deyip duruyorlar papağan gibi sinir oldum. Şöyle özet geçeyim. Şu an mevcut internetim 16MB. Hız testinde en fazla çıkan değer 11, benim kullanabildiğim mesela Steam'de oyun indirirken en fazla aldığım değer 1.5MB. Ethernet kablosunu fiber kablo ile değiştirsem bunun sonucunda daha yüksek hız görür müyüm?
Paketimi yükseltmeyi düşünüyorum, altyapımız varmış fiberi destekliyormuş. Ama ben bu durumu fiber kablo ile biraz bile olsa iyileştiremezsem eğer yükseltme paketi almam mantıksız olur çok az fark eder ama fiyatına değmez bu sefer de.
Paketimi yükseltmeyi düşünüyorum, altyapımız varmış fiberi destekliyormuş. Ama ben bu durumu fiber kablo ile biraz bile olsa iyileştiremezsem eğer yükseltme paketi almam mantıksız olur çok az fark eder ama fiyatına değmez bu sefer de.