LF10
Hectopat
Daha fazla
Usta az önce çok değişi bir şey fark ettim sokağımdaki tüm binalarda artık fiber altyapı gözüküyor ama benimkimde gözükmüyor.
Hocam bir tek benim binamda gözükmüyor fiber altpayı, sokağımdaki tüm binalarda gözüküyor bir tek benim binada gözükmüyor.Hocam @TTdestek'e twitter'dan özel mesaj atıp, boş port yok sorunu yaşıyorum. Müşteri temsilcisi ile görüşebilir miyim? Adresim : XXX İrtibat tel : XXX yazın.
Size döneceğiz diye dönüş yapacaklardır.
Sizi arayacaklar. Merhaba ben böyle bir talepte bulunmuştum ama başka bir sorum olacak. XXX adresime fiberoptik kablolar çekildi ve "FTTH EVE KADAR FİBEROPTİK ALTYAPI" (özellikle bu şekilde söyleyin ki VDSL'i de FTTC olarak fiber sayan yetkililer bu farktan bahsettiğinizi anlasın. ) üzerinden hizmet alınması için bekliyorum. Altyapı planlama ekibine durumumu aciliyetimi bildirir misiniz ve ne zaman hizmet verilmesi planlanıyor bana öğrenip bildirebilir misiniz?
Dediğiniz an temsilci ben bu adresi ve bu şekilde fiber altyapı desteği istediğinize dair kaydı alıyorum. Size geri dönüş yapacağım diyerek görüşmeyi sonlandıracak.
1-2 saat içinde tekrar aranırsınız en yakın ihtimalle. Bu arama sonucunda da alacağınız hizmetin altyapı ekibi tarafından tahmini sonlandırılma tarihi söylenir.
Bana sorarsanız ve zamanlamalarımız da benzer diyorsunuz. Nisan sonu, Mayıs ortası gibi bir tarih deme olasılıkları yüksek.
Ekim sonu diyelim FTTH kablolarımı çektiler.
Arayıp kabinler ne zaman takılacak diye ısrarla aradığımda 31 Aralık'a kadar ekipmanların takılmasını ve hizmete hazırlanmasını planlıyoruz dediler. Zaten ilk cümleden daha yolun yarısında olduğum belli.
Aralık sonunda FTTH OFDK kutusu takıldı
Ocak başında ise bina dışında diğer binalara da FTTH hizmeti paylaştıran IFDK kabini takıldı.
Mart ayında canıma tak etti aradım artık bu hizmeti verecek misiniz diye. Bana Mayıs ayı içinde hizmet vermeyi planlıyoruz dediler.
Son düzenleme: