Fiber mi geliyor?

Benim de aynı durum port aktarma aşamasındayız hocam.Türknet kullanamadığın günleri faturadan düşüyor.Destek kaydı açarsınız hemen hallederler.

Benim de aynı durum port aktarma aşamasındayız hocam.Türknet kullanamadığın günleri faturadan düşüyor.Destek kaydı açarsınız hemen hallederler.
Hocam ne kadar oldu bu port aktarma süreci. Şuan internetiniz yok sanırım ne kadardır kesik internetiniz.

Eğer TurkNet kullanıyorsanız Yapa'dan VAE'ye geçmek istiyorsanız TurkNet size baştan hat tanımlıyor ve aktarma süreci başlıyor Türk Telekom tarafından port onayı bekliyorlar port onayı geldiği zaman Türk Telekom eve gelip ankastre kutusuna etiket koyup yeni hat çekip gidiyorlar sonrası TurkNet'e kalmış bir şey randevu için atanmayı bekliyorum bakalım ne zaman arayacaklar.
Pazartesi gününe randevu aldılar.

Son düzenleme:
Hocam YAPA için santralden doğrudan bakır kablo mu geliyor yoksa saha dolabında yeni bir port mu veriyorlar?

Hocam YAPA için santralden doğrudan bakır kablo mu geliyor yoksa saha dolabında yeni bir port mu veriyorlar?
Hocam ben de önceden yapadaydım.Hızı santralden verdikleri için portu ordan tanımlıyorlar bence.Ayrıca telekomdaki gibi 10 haneli değil 9 haneli oluyor devre numarası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…