Göktuğ'S Kilopat Katılım 12 Kasım 2017 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #11 300319 dedi: İkisi de aynı şey hocam . Genişletmek için tıkla... VDSL dediğimiz olay size Max 100 Mbps hız verirken fiber size 1000 Mbps hız verebilir gerçekten aynısı.
300319 dedi: İkisi de aynı şey hocam . Genişletmek için tıkla... VDSL dediğimiz olay size Max 100 Mbps hız verirken fiber size 1000 Mbps hız verebilir gerçekten aynısı.
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #12 Ülkemizde fiber algısı biraz farklı. Gerçek fiberse daha sorunsuz ve pingi düşük olur. Ama VDSL'den iyidir tabi imkan varsa.
Ülkemizde fiber algısı biraz farklı. Gerçek fiberse daha sorunsuz ve pingi düşük olur. Ama VDSL'den iyidir tabi imkan varsa.
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 7 Ocak 2021 #13 Şöyle 35 VDSL bir paketi kopmadan sorunsuz verebilecek altyapımız olsa yeter kafi diyor benim gibi birçok Türk genci. Ama ikisi arasında fiber tabiki.
Şöyle 35 VDSL bir paketi kopmadan sorunsuz verebilecek altyapımız olsa yeter kafi diyor benim gibi birçok Türk genci. Ama ikisi arasında fiber tabiki.
Ambrosia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 7 Ocak 2021 #14 oguz sasi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Saniye ayarlı) Genişletmek için tıkla...
oguz sasi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (Saniye ayarlı) Genişletmek için tıkla...
3 356463 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 4.428 Makaleler 7 Çözümler 40 7 Ocak 2021 #15 Metro Fiber altyapısı isterim ben.
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #16 Ronaldo'nun Türk Telekom reklamına gelmiş olması onları en iyi yapmıyor. (Alt yapın neye uygunsa en iyi o dur.)
Ronaldo'nun Türk Telekom reklamına gelmiş olması onları en iyi yapmıyor. (Alt yapın neye uygunsa en iyi o dur.)
S Semih Özyavaş Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 85 7 Ocak 2021 #17 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
titndx Megapat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 415 7 Ocak 2021 #18 Tabii ki fiber. Hele gigabit hızına ulaşırsak tadından yenmez.
Barış Üzümcü Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 185 7 Ocak 2021 #19 Hmm tamam teşekkür ederim. Bir de artık yeter ya ben neden burada yazım kurallarına dikket etmek zorundayım? Neden? Sanki cumhurbaşkanlığına yazıyorum. Anket nasıl oluşturacağım?
Hmm tamam teşekkür ederim. Bir de artık yeter ya ben neden burada yazım kurallarına dikket etmek zorundayım? Neden? Sanki cumhurbaşkanlığına yazıyorum. Anket nasıl oluşturacağım?