Vamiret Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Benim binamda fiber optik yok. 6Mbps hız alıyor. Çok düşük bir hız. En fazla ne kadar Mbps'ye cıkarabilirim. Yani en fazla ne kadar Mbps fiber optik olmadan kaldırır? Ona göre internet paketi alacağım.
Merhabalar. Benim binamda fiber optik yok. 6Mbps hız alıyor. Çok düşük bir hız. En fazla ne kadar Mbps'ye cıkarabilirim. Yani en fazla ne kadar Mbps fiber optik olmadan kaldırır? Ona göre internet paketi alacağım.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #2 Altyapı sorgulama üzerinden kontrol edin. Orada ne yazıyorsa en fazla onu alabilirsiniz.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #3 Genelde 100 Mbps veriyorlar. Elbette altyapı da önemli. Daha fazla VDSL görmedim.
Vamiret Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 394 Çözümler 2 7 Şubat 2021 #4 Yener K. dedi: Genelde 100 Mbps veriyorlar. Elbette altyapı da önemli. Daha fazla VDSL görmedim. Genişletmek için tıkla... Benim altyapı kötü. Fiber optik yok. MoonDrag dedi: Altyapı sorgulama üzerinden kontrol edin. Orada ne yazıyorsa en fazla onu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapabilirim? MoonDrag dedi: Altyapı sorgulama üzerinden kontrol edin. Orada ne yazıyorsa en fazla onu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... D-Smart sitesine girdim oradan en fazla 16Mbps ADSL hız paketi var. MoonDrag dedi: Altyapı sorgulama üzerinden kontrol edin. Orada ne yazıyorsa en fazla onu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonrası fiber diyor. Son düzenleme: 7 Şubat 2021
Yener K. dedi: Genelde 100 Mbps veriyorlar. Elbette altyapı da önemli. Daha fazla VDSL görmedim. Genişletmek için tıkla... Benim altyapı kötü. Fiber optik yok. MoonDrag dedi: Altyapı sorgulama üzerinden kontrol edin. Orada ne yazıyorsa en fazla onu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl yapabilirim? MoonDrag dedi: Altyapı sorgulama üzerinden kontrol edin. Orada ne yazıyorsa en fazla onu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... D-Smart sitesine girdim oradan en fazla 16Mbps ADSL hız paketi var. MoonDrag dedi: Altyapı sorgulama üzerinden kontrol edin. Orada ne yazıyorsa en fazla onu alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sonrası fiber diyor.