Fiber port olmasına rağmen kullanılmıyor

kwelz

Decapat
Daha fazla  
Dostlar, merhaba. TT ekipleri 6 ay önce GigaFiber döşedi. Son aldığım bilgilere göre, karşı ve yan binalarda kullananlar var ve aktif olduğunu duydum. Benim binamda port var, eve kadar kablo çekmişler fakat sistem üzerinde aktif gözükmüyor ve kullanamıyorum. Ne yapmam gerek? Yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_0550.jpeg
    IMG_0550.jpeg
    165,8 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_0554.jpeg
    IMG_0554.jpeg
    277,3 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiberde port olmaz aktif olmamıştır henüz dairenizde. Bazen binaya koyuyorlar fakat 1 sene sonra aktif oluyor. Genel müdürlüğe dilekçe yazabilirsin.

Fiberde port olmaz aktif olmamıştır henüz dairenizde. Bazen binaya koyuyorlar fakat 1 sene sonra aktif oluyor. Genel müdürlüğe dilekçe yazabilirsin.

Hocam yan binalarda aktif herkes bağlatıyor evde internet çekmiyor kaç yıldır beklediğim şeyi kullanamıyorum müdürlüğe gidip konuşsam çözüme ulaşabilir miyim sence?

Türk Telekom sorgulamasında HiperNet olarak mı gözüküyor.

Evet hocam bunu gidip müdürlükte konuştum kullanıldığını etrafta gördüğünü söyledi şu an fiber kullanamayacağımı talep oluşturduğunu söyledi sorgulama kısmında fiber gözükmesi ve kullanabilmem için.

Evet hocam bunu gidip müdürlükte konuştum kullanıldığını etrafta gördüğünü söyledi şu an fiber kullanamayacağımı talep oluşturduğunu söyledi sorgulama kısmında fiber gözükmesi ve kullanabilmem için.

Yakında sizin de sorgulamada gözükecektir hocam minimum 2 hafta içinde.

Yakında sizin de sorgulamada gözükecektir hocam minimum 2 hafta içinde.

Bunu sorduğumda net tarih veremiyoruz dedi müdürlükteki danışman siz emin misiniz minimum 2 hafta olacağına bir de beni arayacaklarını veya mail geleceğini söylemişti 2 hafta mı sürer daha da uzar mı?

Yeni konular

Geri
Yukarı