Bu daha mantıklı FTTH mi sor öylese çok daha iyi...Vodafone Fibernet 24 MBPS, 100 GB AKK, 69,9 TL
Bu daha mantıklı FTTH mi sor öylese çok daha iyi...Vodafone Fibernet 24 MBPS, 100 GB AKK, 69,9 TL
Superonline fiber altyapısı yok.Fiber altyapı var ise VDSL kullanma. Vodafone alman daha mantıklı AKK bakımın dan.
Türknet ile ilgili haddinden fazla şikayet var. İnternetin bağlatılmaması, sürekli internet kesintileri gibi şikayetler beni uzak tutuyor.Ben şahsen Superonline tavsiye ederim. Gerek stabilitesi gerek ping'ler gerekse yurt dışı çıkışları iyi bir firma. 4 yıl civarı kullandım, müşteri hizmetlerinde bir kez bile sıkıntı yaşamadım.
Ancak bu aralar Turknet'i duyuyorum sık sık. 100Mbps kadar internet, 150GB AKK, taahhütsüz 60TL.
Bence bir deneyin derim. Beğenmezseniz de taahhüt yok, TTnet veya diğer firmalara dönersiniz.
Turk.net | Burada Her Şey Olması Gerektiği Gibi
Bölgeden bölgeye sorunlar değişir. Caddenin karşı apartmanındaki arkadaşım uydunet'te çok sıkıntı yaşarken ben uydunet ile 100Mbps değeri rahatlıkla görebiliyorum vs. vs.Superonline fiber altyapısı yok.
Türknet ile ilgili haddinden fazla şikayet var. İnternetin bağlatılmaması, sürekli internet kesintileri gibi şikayetler beni uzak tutuyor.
Var ama fiber değil.
Internet kesintisi gibi sorunlar yaşıyor musunuz? İnternetin bağlanması ne kadar sürdü? Vodafone geçeceğim ama çok şüpheliyim.
Çok cazip görünüyor fakat biraz ucuz değil mi ? Kullanan varsa yardım edebilir mi denemeyi düşünüyorumBen şahsen Superonline tavsiye ederim. Gerek stabilitesi gerek ping'ler gerekse yurt dışı çıkışları iyi bir firma. 4 yıl civarı kullandım, müşteri hizmetlerinde bir kez bile sıkıntı yaşamadım.
Ancak bu aralar Turknet'i duyuyorum sık sık. 100Mbps kadar internet, 150GB AKK, taahhütsüz 60TL.
Bence bir deneyin derim. Beğenmezseniz de taahhüt yok, TTnet veya diğer firmalara dönersiniz.
Turk.net | Burada Her Şey Olması Gerektiği Gibi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.