Fidye yazılımı. Alka uzantı sorunu

Hocam oradaki konuda gayet net anlatmış, neresini anlamadınız? En iyisi bilgisayardan anlayan bir kişiye gidin, o konuda yazanları uygulasın.

Dostum bilgisayar işinden anlayan bir tanıdığım olsa sabahtan beri forumlarda yardım aramazdım. Gayet net anlatmıştır ona bir şey demiyorum bilgisayar ile sadece ödev ve araştırmalar için kullanıyorum size çok basit gibi geliyor olabilir lakin bilmeyen bir insan için zor geliyor empati yapmanızı rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü diğer başlıkta da paylaştım video altta detaylıca yaparsanız kesin çözüm arkadaşlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım başka bir gün çözülemeyen bir virüsle karşılaşırsınız, tabii dersinizi almadıysanız. Bir şeyi ücretsiz kullanmak istiyorsanız ya riske girip bedelini ödersiniz ya da açık kaynak kullanıp özgürce işinizi halledersiniz.

Konuya gelince, murat bey çözümünü eski stop Ransomware konusunu güncelleyerek paylaştı, oradaki yönergeleri takip edin.

Keşke çözümü olmayan bir virüs olsaymış.
Zaten bu zararlı türevinin türleri çözülmesi en zor zararlılar kişisel dosyaya zarar da verdiği için zor yani. Şifreleme de desteklendiğinden imkansıza yakın yani.
insanlar bencil böyle durumları başkasının yaşaması hoşlarına gidiyor umarım kendi basına gelir de anlar durumumu.
Bencillikle alakası yok durumun. Önlemini almadığınız için iyi olmuş demeye getiriyor. Bir işlem, iş, hareket, eylem yaparken ilk öncelik kazaya, yaralanmaya, düşmeye, hayata, bir canlıya, mala zarar gelmemesi için önlem alınır.
Siz bu önlemi almadığınız için yaklaşımı bana göre de gayet doğal ve yerinde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı