atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #1 FIFA 13 oynarken oyunu açtığımda EA Sports logosundan sonra direk oyundan atıyor yanıt vermeden, yardım eder misiniz?
FIFA 13 oynarken oyunu açtığımda EA Sports logosundan sonra direk oyundan atıyor yanıt vermeden, yardım eder misiniz?
Çözüm 1 1 157228 31 Mart 2024 atogrimers dedi: Yönetici olarak çalıştırdım olmadı, uyumluluk ayarına nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Oyuna sağ tıkla, özellikler de, uyumluluk bölümünden tiki işaretle aktif et, Windows 7 modu varsa onu dene.
atogrimers dedi: Yönetici olarak çalıştırdım olmadı, uyumluluk ayarına nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Oyuna sağ tıkla, özellikler de, uyumluluk bölümünden tiki işaretle aktif et, Windows 7 modu varsa onu dene.
1 157228 Kilopat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 935 Çözümler 15 31 Mart 2024 #2 atogrimers dedi: FIFA 13 oynarken oyunu açtığımda EA Sports logosundan sonra direk oyundan atıyor yanıt vermeden, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Uyumluluk ayarını kurcaladınız mı? Ve yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
atogrimers dedi: FIFA 13 oynarken oyunu açtığımda EA Sports logosundan sonra direk oyundan atıyor yanıt vermeden, yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Uyumluluk ayarını kurcaladınız mı? Ve yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?
KS KS atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #3 157228 dedi: Uyumluluk ayarını kurcaladınız mı? Ve yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırdım olmadı, uyumluluk ayarına nereden bakacağım? Artı 0 Eksi
157228 dedi: Uyumluluk ayarını kurcaladınız mı? Ve yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştırdım olmadı, uyumluluk ayarına nereden bakacağım?
1 157228 Kilopat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 935 Çözümler 15 31 Mart 2024 #4 atogrimers dedi: Yönetici olarak çalıştırdım olmadı, uyumluluk ayarına nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Oyuna sağ tıkla, özellikler de, uyumluluk bölümünden tiki işaretle aktif et, Windows 7 modu varsa onu dene. Artı 0 Eksi Çözüm
atogrimers dedi: Yönetici olarak çalıştırdım olmadı, uyumluluk ayarına nereden bakacağım? Genişletmek için tıkla... Oyuna sağ tıkla, özellikler de, uyumluluk bölümünden tiki işaretle aktif et, Windows 7 modu varsa onu dene.
KS KS atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #5 157228 dedi: Oyuna sağ tıkla, özellikler de, uyumluluk bölümünden tiki işaretle aktif et, Windows 7 modu varsa onu dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam denedim çalıştı. Artı 0 Eksi
157228 dedi: Oyuna sağ tıkla, özellikler de, uyumluluk bölümünden tiki işaretle aktif et, Windows 7 modu varsa onu dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam denedim çalıştı.