FIFA 15 Gamepadi 2 Tane Algılıyor

fenercel

Hectopat
Katılım
26 Şubat 2015
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle iyi günler. Bendeki sorun, bilgisayarıma tek bir kol takılı olmasına rağmen iki kol varmış gibi görünüyor.

Böyle bir şey daha önce olmamıştı bende. Fifa 2015 çıktığından beri oynuyorum. Resimde de görüldüğü gibi bir tane kırmızı kol, bir tane mavi kol var. Beni tuş ayarlarını yaptığım kırmızı kol yani custom A ama ben custom A'yı bir türlü yönlendiremiyorum ama mavi kolu yönledirebiliyorum. (Bu sorun bilgisayarı kapatıp tüm kabloları çıkardıktan sonra oldu.)

22a5ld.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak oyuna Origin'de sağ tıklayıp "Repair game" yapınız. Eğer olmazsa oyunda yeni profil açarak deneyiniz. 3. yol olarak da PC'de takılı USB kablolarını söküp sadece gamepadi takarak deneyin.
 
Aynı sorunu FIFA20 de yaşıyorum. Menüde falan 2 tane atlıyor ayarlar falan birbirine girmiş oluyor nasıl çözebilirim bilen var mı?
 
Aynı sorunu FIFA20'de yaşıyorum. Menüde falan 2 tane atlıyor ayarlar falan birbirine girmiş oluyor nasıl çözebilirim bile.
Öncelikle iyi günler. Bendeki sorun, bilgisayarıma tek bir kol takılı olmasına rağmen iki kol varmış gibi görünüyor.

Böyle bir şey daha önce olmamıştı bende. FIFA 2015 çıktığından beri oynuyorum. Resimde de görüldüğü gibi bir tane kırmızı kol, bir tane mavi kol var. Beni tuş ayarlarını yaptığım kırmızı kol yani Custom'a ama ben Custom'a'yı bir türlü yönlendiremiyorum ama mavi kolu yönledirebiliyorum. (Bu sorun bilgisayarı kapatıp tüm kabloları çıkardıktan sonra oldu.)

Eki Görüntüle 53290

Bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunu alıyorum.
 
Bende 2 tane kol vardı 2sini aynı anda takınca sorunsuz çalışıyor.
 
bende fifa 2021 de aynı sorunla karsılasıyorum. xbox controller 9.nesil var. oyuna girdiğimde kendi kendine sağa sola basıyor. santra ekranına girdiğimde 2 kol görüyorum. farklı oyunlarda hiçbir problem yok yalnızca fifada.
 
Bende FIFA 2021'de aynı sorunla karsılasıyorum. Xbox Controller 9.nesil var. Oyuna girdiğimde kendi kendine sağa sola basıyor. Santra ekranına girdiğimde 2 kol görüyorum. Farklı oyunlarda hiçbir problem yok yalnızca FIFA'da.

Kanka bende X box Series X kolu var. Oyuna kablosuz bağlanınca takılı kalıyor tuş, ve iki kol gösteriyor çözümünü buldun mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı