FIFA 15 Origin hatası veriyor

bbo7

Decapat
Archive sitesinden FIFA 15 indirdim ama Origin not installed hatası verıyor. Bir de dosyanın içinde cracks dosyası var. Origin hatası ıcın mı koyulmus o? Oyleyse onu nasıl kurarım? İcinde v1, v2, V3 diye dosyalar var.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-04 161213.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-04 161213.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 61
  • Ekran görüntüsü 2024-08-04 161231.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-04 161231.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 51
O V1, V2, V3 klasörlerinin içerisinde crack dosyaları bulunmakta galiba, klasörlerin içerisindeki dosyaları oyunun orijinal dizinin içerisine atmanız gerek. İlk önce V3 klasörü içerisindeki crack dosyalarını oyunun dizinine atıp oyunu test edin. V3 ile sorun yaşarsanız V2 > V1 klasörlerindeki crack dosyalarını deneyerek devam edin, en sonunda düzgün çalışanı bulursunuz zaten. Ek olarak ekran görüntüsünde oyunu arşivden çıkarmamışsınız gibi geldi, ilk önce klasöre çıkarın oyunu.

O v1, v2, V3 klasörlerinin içerisinde crack dosyaları bulunmakta galiba, klasörlerin içerisindeki dosyaları oyunun orijinal dizinin içerisine atmanız gerek. İlk önce V3 klasörü içerisindeki crack dosyalarını oyunun dizinine atıp oyunu test edin. V3 ile sorun yaşarsanız V2 > V1 klasörlerindeki crack dosyalarını deneyerek devam edin, en sonunda düzgün çalışanı bulursunuz zaten. Ek olarak ekran görüntüsünde oyunu arşivden çıkarmamışsınız gibi geldi, ilk önce klasöre çıkarın oyunu.

Yok hocam oyun zaten ISO dosyasıydı, dediğiniz gibi onları denedim attım olmadı, sonradan gördüm ki sitede bir de upload diye bir dosya var, onu da indirip kurdum öyle çalıştı, yardımınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı