FİFA 17 Çift Çekirdekte Çalıştırma

G3258 Kullanıcıları bu senede mi mağdur olacak?

• Oy verenlerin toplamı
    37
  • Anket kapandı .
Dostum cevap verdiklerinde bize de iletirsen sevinirim
Gönderdikleri mesaj bu.Zaten oyunu da iade ettim onun yerine Pes 2017 ve Mafia 3'ü alıcam. Bu arada param ne zaman gelir ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20160918-111816.jpg
    178,5 KB · Görüntüleme: 465
Gönderdikleri mesaj bu.Zaten oyunu da iade ettim onun yerine Pes 2017 ve Mafia 3'ü alıcam. Bu arada param ne zaman gelir ?
Bence PES 2017 alıp hata yapma oyun yine istenileni verememiş öyle gözüküyor.

Hangi oyunu alıyım sence. Fifa ve Pes haricinde başka futbol oyunuda yok.
Pes ve Mafia'nın toplam tutarı 300 lira neredeyse üstüne 70 lira koyup i3 4160 felan alabilirsin sonra Fifayı alırsın. Daha doğrusu ben böyle yapardım Ben fifa için yarın gidip işlemci alıcam o derece bu sene harbi oyun yapmışlar dostum

Pes 2017 G2a'da 78 tl. Mafia 3'de 120 tl felan. Ben işlemcimi yeni değişirdim bidaha pc ye parça almıyacağım. Ps5 çıkana kadar bu pc ile idare edicem.

Pes 2017 G2a'da 78 tl. Mafia 3'de 120 tl felan. Ben işlemcimi yeni değişirdim bidaha pc ye parça almıyacağım. Ps5 çıkana kadar bu pc ile idare edicem.
Ps5in rahat 4 Yılı rahat var kardeşim. 2020'e kadar 2 çekirdekli bilgisayar ile devam etmek baya sıkıntı çekeceksin kolay gelsin şimdiden

Hort.

Beyler oyunun full sürümü çıktı. Çift çekirdekte açan,oynıyan var mı?

İşlemcisi dört çekirdekli ve daha fazla olmasına rağmen sorun yaşayanlar yeni bir konu açsın lütfen.
yeni forum nasıl açılıyor. bir trlü bulamadım. fifa 17 açılmıyor bende yardımcı olursanuz sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…