FIFA 18 DEMO Oyundan Atma Sorunu

alikara2746

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere FIFA 18 Demo çıktı. Origin üzerinden bilgisayarıma yükledim. Oyuna girdiğim an Ronaldo'lu tema çıkıyor ve 5 10 sn. bekliyorum. Daha sonra sebepsizce oyundan atıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aynı sorun bendede oluyor. İlk öncelikle Windows 10 kullanan arkadaşlara şunu söylüyorum ekran kartınız DirectX12 değil ise oynayamazsınız. Çoğu kişi oynayamıyor. 12 ise ve hala çalışmıyorsa o zaman ekran kartınızı ve DirectX12 yi güncelleyin. Ben Windows 8 kullanıyorum. Windows 8 ve altındaki sürümlerde (Windows 8.1 sayılır) ekran kartınız DirectX11 veya 12 olsada farketmez. Çalışmıyorsa ekran kartınızı güncelleyin ve DirectX inizi güncelleyin. Yanlız elinizdeki ekran kartı İntel HDGraphichs 3000 veya 4000 veya 4400 ise çalışmaz. Daha doğrusu ekran kartınız İntel HDGraphichs ise hiç çalışmaz. Oyun motoru kaldırmaz. Bütün gücü anında Ram'e verir ve sonra bilgisayar oyunu kapatır. Sizin güçlü frekans hızına sahip bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor. Minimum Asus GTX1030 veya Radeon Shapphire RX480. Shapphire biraz pahalı olabilir ama neyse. Anlayacağınız size gereken şey ekran kartı frekans gücü. Eğer ben İntel HDGraphichs'de oynamak istiyorum derseniz Ram kapasiteniz en az 8gb olmak zorundadır ve frekans hızı ise 1600mhz olmak zorundadır. Ve düşük ayarlarda oynarsınız. Benden söylemesi. Kendinize iyi bakın...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı