FIFA 18 kırıldı Denuvo bitti

• Konuyu başlatan memo89
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 74
  • Görüntüleme 10.430
Oyun pahalı değil aslında, bizim Türk lirası değersiz olduğu için bize öyle geliyor. Oyunun yapımında harcanan para göz önünde bulundurulduğunda çoğu oyuna verilen paranın hak ettiğini düşünüyorum.

Herkes ezbere konuşuyor. Oyun pahalıysa almayacaksın korsan oynamayacaksın diye. Aral denen lanet firmada 380 TL FİFA 18. PS4'de 270 TL. Ne yapsın türk halkı ben meraklı değilim korsan oynamaya ama sağolsun kur bazları ve vergiler bizleri böyle şeylere itiyor. Ezbere konuşmayı bırakında ne tür çözümler bulunur onlara bakın.

Herkes ezbere konuşuyor. Oyun pahalıysa almayacaksın korsan oynamayacaksın diye. Aral denen lanet firmada 380 TL FİFA 18. PS4'de 270 TL. Ne yapsın türk halkı ben meraklı değilim korsan oynamaya ama sağolsun kur bazları ve vergiler bizleri böyle şeylere itiyor. Ezbere konuşmayı bırakında ne tür çözümler bulunur onlara bakın.
Kardeş çoğu klişe laflar konuşuyorlar dediğin gibi sana katılıyorum.

Bir bitmedi şu paranız yoksa almayın muhabbeti. Bu oyunu PC'de orjinal almanın bir mantığı yok bana göre. Oyunda yıllardır hileciler cirit atıyor. Hileciler firmanın umrunda bile değil. Adamlar hiçbir önlem almıyor. UT ise çoluk çocuk dolu.

Kardeşim orijinal alıyorsun bazen kopma problemi bile oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asgari ücretle geçinenler bile yeni telefon alacak olduğunda nasıl maaş gününü iple çekiyorsa oynayacağı oyunu alırken de aynı hassasiyeti göstermek zorundadır. Telefon'a yasal olmayan yollardan bedava ulaşma imkanınız olsa bile alıp gitmeyeceğiniz gibi korsan oyunları da kullanmak kişinin kendi muhakemesinde bir takım vasıflarını yitirmesi demektir. Açık alanda telefonunu masada bırakmış birisinin telefonunu almaya yeltenmediğiniz gibi korsan oyunları da oynamaya yeltenmemelisiniz. Denetim, yaptırım eksikliği, caydırıcı önlemler alınmadıkça insanları korsan kullanım konusunda bilinçlendirmeye usanmadan devam edecek, korsan kullanıma mazeret sunanları rahatsız etmeyi kendime görev edineceğim.

Korsan kullanım emek hırsızlığıdır.

Konuyu takip ediyorum fakat birçoğunuzun yanıldığı birşey var.
  1. Alım Gücüyla orantısız fiyatlandırma
  2. Firmayı cezalandırma istediği
Açıklayacak olursak,

Fiyatlandırmalar Rusya örneğinde olduğu gibi her ülkeye farklı, oranın en düşük alım gücüyle orantılı ayarlanmalı. Siz boşuna mı oyun lisanslarını satın alırken zibilyon tane "RU Only" ifadesini görüyorsunuz? Hepsi fiyatlandırma yüzünden Country-Locked geliyor.

Firmaları cezalandırma isteği ise sadece ve sadece oyuna yapılan müdaheleleri iplemeyen firmalara yapılmalıdır. Yani başkası gelecek, gidecek hile yapacak ve firma onu izleyecek. Kimse kusura bakmasın ama ben 30$+ verdiğim bir oyunda bunu görüyorsam o firmanın birşeyleri düzeltmesini beklerim. Aksi takdirde sonucunu en ağır şekilde hak etmelidir.

Ek olarak artık kimse hem hikayesi hem de online modu olan oyunları hikayesi için satın almıyor. Firmalarda bunu biliyor. Sadece hikaye oynamak isteyenleri de açıkçası çok takmıyorlar. Çünkü orada para yok, aşırı bir zahmette yok.

Sonuç olarak korsan oyuna bende karşıyım fakat Demo'su aşırı kısıtlı olan veya hiç Demo'su olmayan oyunlar için evet, korsan kullanın. Fakat beğenirseniz satın alın!

Aynı oyunu 280 TL verende oynuyor beleş indirende. Herkes özgür isteyen bedava oynar isteyen de parayla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı