O oguzcanpasa Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2018 #1 Oyunu klavye ile oynuyorum, sprint atarken yani koşarken oyuncu bir anda duruyor. Sprint tuşum 'e' ve tuşta sorun yok çözümü bilen var mı ?
Oyunu klavye ile oynuyorum, sprint atarken yani koşarken oyuncu bir anda duruyor. Sprint tuşum 'e' ve tuşta sorun yok çözümü bilen var mı ?
E EggerR Hectopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 651 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Chisinau Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524960550 3 Nisan 2018 #2 Sprint tuşunu başka bir tuşa atayıp dene. Sonra geri ''e'' tuşuna ata.
O oguzcanpasa Megapat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 213 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2018 #3 EggerR dedi: Sprint tuşunu başka bir tuşa atayıp dene. Sonra geri ''e'' tuşuna ata. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler düzeldi. Gamepad alacaktım
EggerR dedi: Sprint tuşunu başka bir tuşa atayıp dene. Sonra geri ''e'' tuşuna ata. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler düzeldi. Gamepad alacaktım