FIFA 18 Tepkisiz Kalma Sorunu

Ted1905

Kilopat
Daha fazla  
Biliyorum bu sorunu herkes yaşıyor ve çeşitli çözümler ekleniyor. Kimisinde çalışıyor. Kimisinde çalışmıyor. Siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat üyeliğim yoktu. @Recep Baltaş üstadın Proccess Monitor ile LogFile oluşturun sorununuzu çözelim demesinden sonra ben de üyelik açıp paylaşmak istedim. 3-4 gündür uğraşıyorum henüz FIFA 18'in tepkisiz kalmasına bir çözüm bulamadım.

Ekran kartı, sistem vs. her şey güncel. İlk mesajım olduğu için Recep hoca başta olmak üzere yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yazık ki 2 gündür bu sorun ile uğraşıyorum. Tüm güncelleme filan yapılı. Sorunsuz görülüyor.

Bu linkten Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum iso dosyasını indirerek videoları takip ederek yapmıştım ama sonuç aynı. Ne yapmam gerekiyor?

Tekrar yaptım dediğinizi hocam fakat yine olmadı

@Recep Baltaş hocam sizce PC'ye restart atsam ve F9 ile UEFI seçerek kursam dosyalarım kalır mı? yoksa böyle işlem yapınca her şey formatlı şekilde Windows 10 olarak mı kurulacak ?

Aslında iyi olurdu hocam eğer sizin de vaktiniz varsa bakmanızı isterim. TeamViewer ID ve şifreyi nereye yazayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…