B buraaksss Centipat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 139 1 Mayıs 2020 #1 FIFA 19'da kariyerde maç yaparken bir anda oyun alt taba düşüyor. Bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2020
Yiğittttt Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 51 1 Mayıs 2020 #2 Origin'den mi aldın Crack mi? Artı 0 Eksi
Yiğittttt Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 51 1 Mayıs 2020 #4 hmm bu konuda bi bilgim yok CRACK olsaydı bi kaç tavsiye'de bulunacaktım ama maalesef yardım edemiyceğim. Artı 0 Eksi
hmm bu konuda bi bilgim yok CRACK olsaydı bi kaç tavsiye'de bulunacaktım ama maalesef yardım edemiyceğim.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2020 #5 @Yiğittttt Dostum forumda korsan oyuna destek vermiyoruz haberin olsun ileride cezalandırma ihtimalin var böyle bir durumda. @buraaksss Dostum aynı anda açık olan bir program varsa o çekiyor olabilir. Artı 0 Eksi
@Yiğittttt Dostum forumda korsan oyuna destek vermiyoruz haberin olsun ileride cezalandırma ihtimalin var böyle bir durumda. @buraaksss Dostum aynı anda açık olan bir program varsa o çekiyor olabilir.
Yiğittttt Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 51 1 Mayıs 2020 #6 @r.yasar10 daha önce oynadığım için bir tavsiye'de bulanacaktım o zaman alacak param yoktu şimdi PS4 Fifa 20 oynuyorum allaha şükür. Artı 0 Eksi
@r.yasar10 daha önce oynadığım için bir tavsiye'de bulanacaktım o zaman alacak param yoktu şimdi PS4 Fifa 20 oynuyorum allaha şükür.
r.yasar10 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2017 Mesajlar 4.171 Çözümler 73 Yer Ege Bölgesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2020 #7 @Yiğittttt Yazım yanlışı var bir sürü alıntılayamıyorum. Demek istediğim bu değil. Arkadaşa öneri verme korsan durumlarında. Korsana destek yok. Artı 0 Eksi
@Yiğittttt Yazım yanlışı var bir sürü alıntılayamıyorum. Demek istediğim bu değil. Arkadaşa öneri verme korsan durumlarında. Korsana destek yok.
Yiğittttt Kilopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 51 1 Mayıs 2020 #8 r.yasar10 dedi: @Yiğittttt Yazım yanlışı var bir sürü alıntılayamıyorum. Demek istediğim bu değil. Arkadaşa öneri verme korsan durumlarında. Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim yardımın için bidaha yapmam Artı 0 Eksi
r.yasar10 dedi: @Yiğittttt Yazım yanlışı var bir sürü alıntılayamıyorum. Demek istediğim bu değil. Arkadaşa öneri verme korsan durumlarında. Korsana destek yok. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim yardımın için bidaha yapmam