Real Madrid var oyunda.
Kariyer modunda Messi’nin real Madrid’e gitmesi milyonda bir olay. Kendin oyun ayarlarından Messi’yi real Madrid’e koyarsın ya da transfer edersin. Birde hocam yanlış anlama da Messi ve Madrid isimleri aynı yerde geçemez.Onun farkına vardımda madride Messi gelebiliyor mu 10 kere falan denedim.
Kariyer modunda Messi'nin Real Madrid'e gitmesi milyonda bir olay. Kendin oyun ayarlarından Messi'yi Real Madrid'e koyarsın ya da transfer edersin. Bir de hocam yanlış anlama da Messi ve madrid isimleri aynı yerde geçemez.
Anladığım kadarıyla sezon ortasında almışsınız. Yeni sezonda oyuncular takımınıza eklenecek.ınternette bir video izledim 271 milyona anlaşıyor bir de 500k maaş pes2016'da geliyordu neymarı alınca neymarıda aldım gelmiyor
Anladığım kadarıyla sezon ortasında almışsınız. Yeni sezonda oyuncular takımınıza eklenecek.
Görüşme sırasında mı etmiyor? Gerçi oyun o konuda gerçekçi olabilir hani Messi gerçekte Real Madrid’e hayatta gitmez ya.Hayır klübü kabul ediyor Messi kabul etmiyor.
Aga hem eski Barcelonalılar hemde genelde kulüplerinde mutlular acayip saçma maaş vermeniz gerek misal 70.000 maaş alan topçuya 150.000 falan verince geldi bende Rashfordu beşiktaşa getirdimOnun farkına vardımda madride Messi gelebiliyor mu 10 kere falan denedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.