FIFA 20 alınır mı?

Dogank

Kilopat
FIFA 21 çıktı ve FIFA 20'nin fiyatı bazı sitelerde 98 TL'ye düştü almaya düşünüyorum. FIFA 21'i almam. Çünkü bir oyuna 551 TL verilmez. Ultimate Team'e merak sardım. Sizce almaya değer mi? Online'sine bir şey olur mu kapanma falan pek bilgim yok. Bir de kadro güncellemeleri olacak mı? Bu seneki yeni transferler 20'ye geçirilecek mi?
Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayın hocam, 100 TL boşa gider. Bende var, 21'den sonra çöp oldu ki zaten çokta iyi değildi. 21 çok iyi diyorlar.

Online oynamayı düşünmüyorsanız ve ben işkenceye dayanabilirim diyorsanız FIFA 21'i hesap olarak alabilirsiniz. Elinizde hali hazırda FIFA 19 yoksa FIFA 20 alınabilir.

Origin hesabı olarak alırsanız başkaları da kullandığı için ya kayıt dosyanız siliniyor ya da hesabın şifresi değişiyor. Tekrardan aldığınız yere yazıyorsunuz yeni hesap alıyorsunuz. Steam üzerinden alırsanız eğer biri Çevrim içi Mod ile oynuyorsa siz giriş yapamıyorsunuz tekrardan aldığınız yere yazıyorsunuz Çevrim içi Mod ile oynayan arkadaşı ikaz etmesini bekliyorsunuz. Cidden bütçem yetmediği için birkaç kere bu işlere girişmiştim Death Stranding almıştım Steam üzerinden çevrim dışı modda güzel güzel oynuyordum. Sonrasında hesabın şifresi değişmişti benim kayıt dosyam bulut üzerinde kayıtlıydı fark etmemiştim. Tüm kayıt dosyam gitmişti sonrasında oynama keyfim kalmamıştı. İkisinin arasında bir karar vermemi istersen en iyi seçenek Origin hesabı almak oluyor.

FIFA 21 çıktı ve FIFA 20'nin fiyatı bazı sitelerde 98 TL'ye düştü almaya düşünüyorum. FIFA 21'i almam. Çünkü bir oyuna 551 TL verilmez. Ultimate teamina merak sardım. Sizce almaya değer mi? Online'sine bir şey olur mu kapanma falan pek bilgim yok. Bir de kadro güncellemeleri olacak mı? Bu seneki yeni transferler 20'ye geçirilecek mi?
Düşüncelerinizi bekliyorum.
Geçen o oyunu 30-40TL bandına vermediler mi ? Bence 90TL o oyuna fazla.

Origin hesabı olarak alırsanız başkaları da kullandığı için ya kayıt dosyanız siliniyor ya da hesabın şifresi değişiyor. Tekrardan aldığınız yere yazıyorsunuz yeni hesap alıyorsunuz. Steam üzerinden alırsanız eğer biri çevrim içi mod ile oynuyorsa siz giriş yapamıyorsunuz tekrardan aldığınız yere yazıyorsunuz çevrim içi mod ile oynayan arkadaşı ikaz etmesini bekliyorsunuz. Cidden bütçem yetmediği için birkaç kere bu işlere girişmiştim Death Stranding almıştım Steam üzerinden çevrim içi modda güzel güzel oynuyordum. Sonrasında hesabın şifresi değişmişti benim kayıt dosyam bulut üzerinde kayıtlıydı fark etmemiştim. Tüm kayıt dosyam gitmişti sonrasında oynama keyfim kalmamıştı. İkisinin arasında bir karar vermemi istersen en iyi seçenek Origin hesabı almak oluyor.

Neyse yapacak bir şey yok. Artık indirime girmesini bekleyeceğiz. Tabi indirime girer mi onu da bilmem.

Geçen o oyunu 30-40TL bandına vermediler mi ? Bence 90TL o oyuna fazla.
Fırsatı kaçırdıysanız önceden kar yapmak amacı ile alan arkadaşların üstüne kar payı koyması normal bir durum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı