FIFA 20 DirectX Function Hatası

red.dawn

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Benim bir sorunum var. FIFA 20'de aşağıda fotoğrafını eklediğim hataları alıyorum. Gerçekten ne denediysem olmadı. DDU ile sildim ekran kartı driverini baştan yükledim. Gittim temiz uefili Windows 10 formatı attım. Windows Update'den güncellemeleri yaptım. En son ekran kartı güncellemesini GeForce Experience'den yaptım. Belgelerimdeki DirectX değerini 0 yaptım 1 yaptım olmadı. Kayıt defterinden düzenlemeler yaptım yine olmadı. Oyuna girince bağlantıyı iptal edip girdim sonra bağlandım yine bana mısın demedi.
Gittim ekran kartının utility programından underclok yaptım. Orada da bayağı uğraştım. Yine çözülmedi sorunum. Olur olmadık yerlerde bu hata çıkıyor, oyunum kapanıyor. Kariyer yaparken bazen 2 maç yapıyorum gidiyor. Bazen tek. Bazen basın toplantısında vs. Lütfen şu sorunuma yardımcı olun. Gerçekten günlerdir bununla uğraşıyorum sinirlerim bozuldu.

• Windows 10 Pro 64 Bit
  • GeForce RTX™ 2060 Gaming OC 6G
  • 8 GB RAM
be21ec5d-4fc7-4c25-9e8b-97bf2de3fafd.jpg e8d9cc26-36e1-4c41-90d2-1f5a87f6b625.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı