FIFA 20 görüntü yırtılma problemi

• Konuyu başlatan luigi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 6.568

luigi

Kilopat
Daha fazla  
FIFA 20 oynarken oyunda çok fazla yırtılma oluyor. FPS sabitleyince de giriş gecikmesi yaşanıyor. Giriş gecikmesi olmadan FPS sabitlemenin bir yolu var mı?
Monitörüm 60 Hz.
Ekran kartı NVIDIA.

Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA 20 oynarken oyunda çok fazla yırtılma oluyor. FPS sabitleyince de giriş gecikmesi yaşanıyor. Giriş gecikmesi olmadan FPS sabitlemenin bir yolu var mı?
Monitörüm 60 Hz.
Ekran kartı NVIDIA.
Dostum normalde bende de var. Ekran kartım gtx 1660 ti. Nvidia denetim masasından şu ayarı yap yırtılma olmaz. Düşey senkronizasyon açtığında düzelir. Diğer açık olan ayarı geforce exprerience kendi otomatik yaptı. Ama onuda açabilirsin.

Sorun zaten düşey senkronizasyon açtığımızda 'input lag' yani gecikme yaşanması. Sen bu ayarlarla oynarken herhangi bir gecikme yaşamıyor musun?

Görünmeyen kısmında kastınız nedir? Eğer alttaki kalan yerleri soruyorsanız kalan yerlerin hepsi varsayılan ayarında sadece resimde görünen iki ayar değişik.

Monitörüm 60 Hz.
Ekran kartı NVIDIA.
Bende de aynı sorun var. Ne yapıysa düzelmedi Grafik ayarlarını orta/yüksek yaptım (belki ondandır dedim) ama yok bir türlü düzelmedi. Eğer bu sorunu çözdüysen yazar mısın?
Gösterdiğin şekil yaptım ama yine düzelmedi

Tam çözemedim ama daha iyi bir hale getirdim. "Rivatuner Statistics Server" uygulamasını indir, FPS burdan sabitle. Bu program sayesinde yaptığında ekran yırtılmaları kayboluyor tamamen. Giriş gecikmesi ise yok denecek kadar aza iniyor. Programın kullanımı biraz zor olabilir. İnternetten bakıp yapabilirsin.

Dediğin programı internetten arayıp buldum bilgisayara yükleyince şöyle bir ekran geldi

Ben de "add" kısmına basıp oyunu ekledim bundan sonra nasıl bir ayar yapmam gerektiğini Bilmiyorum sen nasıl bir ayar yaptıysan bana da söyler misin? aynısını ben de yapayım belki düzelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…