FIFA 20 GTX 1650 sistemde anlık donmalar

emrereis25

Decapat
Merhaba. GTX 1650 ekran kartım var fakat FIFA 20'yi sabit 60 FPS'te oynuyorum fakat anlık donmalar ve ses kaymaları oluyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim acaba?

Merhaba. GTX 1650 ekran kartım var fakat FIFA 20'yi sabit 60 FPS'te oynuyorum fakat anlık donmalar ve ses kaymaları oluyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim acaba?

Diğer bileşenler nedir?(Yazmaktan sıkıldık artık ama neyse.) Driverler güncel mi? Başka oyunlarda oluyor mu?
Sistemini belirtir misin?

Hocam RAM'inizi 16 yapın imkanınız var ise. Gözüme takıldı da.

MSI Afterburner kullanmıyorum fakat oyun içerisinde 80-85 derece arası sıcaklıklar alıyorum.

MSI Afterburner kullanmıyorum fakat oyun içerisinde 80-85 derece arası sıcaklıklar alıyorum.

Normal duruyor. Ancak "polokral3846" hocamında dediği gibi RAM'iniz tek kanal 8 GB ise anakartınız destekliyorsa 4+4 aynı RAM'den alarak çift kanal yapıp daha fazla performans alabilirsiniz.

Laptop kullanıyorsunuz galiba. Sıcaklıkları MSI Afterburner ile ölçüp paylaşabilir misin?

Hocam işlemcide "h" olduğu için laptop diye düşünüyorum.

Bende laptop kullanıyorum anlık donmalar oluyor yüklü oyunlarda. Şarjda oynuyorum bu zararlı birşey ama anlık donmalar gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…