FIFA 20 kariyer altyapı görevi nasıl yapılır?

GoloXAre

Picopat
2. sezona geldim ama şu iki görevi okudum ama anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20210326_005723.jpg

2. sezona geldim ama şu iki görevi okudum ama anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 941255
gençlik akademisi kısmına gelip (hangi sekmede olduğunu tam hatırlamıyorum. ama çok açık bir yerdeydi biraz kurcalayın bulacaksınız) scout kiralamanız lazım. ondan sonra haritadan onu bir ülkeye gönderip birkaç hafta bekleyeceksiniz ve bildirim ekranında size rapor sunacak. oradan potansiyeli yüksek olanlardan birini seçin. sonra 16 yaşına gelmişse a takıma yükseltin.

Gençlik akademisi kısmına gelip (hangi sekmede olduğunu tam hatırlamıyorum. Ama çok açık bir yerdeydi biraz kurcalayın bulacaksınız) scout kiralamanız lazım. Ondan sonra haritadan onu bir ülkeye gönderip birkaç hafta bekleyeceksiniz ve bildirim ekranında size rapor sunacak. Oradan potansiyeli yüksek olanlardan birini seçin. Sonra 16 yaşına gelmişse a takıma yükseltin.

Yetenek avcısından 2 tane tuttum ve 16 yaşında bir sürü oyuncum var ne yapmam gerek?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı