Abicim plati'deki hesaplarda adam şifreyi değişirse paran yanar diyoruz anlamıyor musun?
Orada adamın 1000 2000 satışı var burada arkadaş 2 kişiye satmış biri dolandırıcı diyor.Evet ucuz ancak plati.ru sitesinde bazı satıcılar önememiyor ve değişim vs. yapmıyor, ilk hesap yanlış çıkabiliyor.
Gamesatış'daki adam güvenilir diyorsanız alacağım şimdi.Orada adamın 1000 2000 satışı var burada arkadaş 2 kişiye satmış biri dolandırıcı diyor.
gamesatis.com'da dolandırıclık gibi bir olayı ilk defa sizden duydum ancak siz bilirsiniz ben plati'yi son çare olarak öneriyorum.Orada adamın 1000 2000 satışı var burada arkadaş 2 kişiye satmış biri dolandırıcı diyor.
Gamesatış'dan alırsam mağdur kalmam diyorsunuz yani? O zaman oradan alıyorum.gamesatis.com'da dolandırıclık gibi bir olayı ilk defa sizden duydum ancak siz bilirsiniz ben plati'yi son çare olarak öneriyorum.
Eğer o satıcıya güvenemediyseniz Hediyeli ve Garantili Fifa 2020 ürününü Ucuz Oyun Key mağazasından Satın Al! | GameSatış bu satıcıdanda alabilirsiniz.Gamesatış'dan alırsam mağdur kalmam diyorsunuz yani? O zaman oradan alıyorum.
Şimdi hesap çalışmayınca gamesatış paramı iade edicek değil mi?Eğer o satıcıya güvenemediyseniz Hediyeli ve Garantili Fifa 2020 ürününü Ucuz Oyun Key mağazasından Satın Al! | GameSatış bu satıcıdanda alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.