FIFA 2005 açılmıyor

can4425

Hectopat
Daha fazla  
Tüm kurulumları hallettim fakat oyuna girmeye çalıştığımda bu şekilde sarı bir ünlem işareti hatası alıyorum. Uyumluluk sorunu gidermeyi denedim fakat olmadı. Neden FIFA 2005 ile uğraşıyorsun diyenler olursa; bilgisayarı ilk aldığımda oynadığım ilk oyundu bu sebepten FIFA 2005 oynamak istiyorum ama bir türlü giriş yapamadım. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.

asd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
0xc000007b hatasını Dependency Walker ile çözme
Şu rehberler ile hata veren dosyayı tespit eder misin lütfen?

Öncelikle merhabalar hocam dediğinizi yapmaya çalıştım fakat hata ile karşılaştım dolayısıyla yapamadım hatayı bulamadım. Sizinde müsait olduğunuz birgün ekran paylaşımı açarım size yardımcı olursunuz. Olur mu?

Oyun orijinal değilse satın alın.

İnternet üzerinden indirmiştim hocam. Çevremde satan bir yer olmadığı için mecbur indirmek zorunda kaldım ama onda da sıkıntı çıktı yardımcı olanda olmadı. Boynu bükük kaldım. Büyük bir özlem var FIFA2005'e içimde :D

İnternet üzerinden indirmiştim hocam. Çevremde satan bir yer olmadığı için mecbur indirmek zorunda kaldım ama onda da sıkıntı çıktı yardımcı olanda olmadı. Boynu bükük kaldım. Büyük bir özlem var FIFA2005'e içimde :D

Ben başka bir çözüm sunmuştum sana ancak korsana teşvikten sağlam bir ban yedim :D Bu yüzden sana önerim: Amazon'dan satın alabilirsin FIFA 2005'i :D

Merhaba kardeşim.
Maalesef hala çözüm bulabilmiş değilim. Bu yüzden bilgisayarımdan oyunu sildim, eğer bir çözüm bulunur ise geri yüklemek istiyorum bende.

Merhaba kardeşim
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bir çözüm bulduysan söyler misin?

Konuyu okumadan balıklama atlamayı seviyorsunuz ya, buna hayranım işte.

0xc000007b hatasını Dependency Walker ile çözme
Şu rehberler ile hata veren dosyayı tespit eder misin lütfen?

Merhaba kardeşim
Maalesef hala çözüm bulabilmiş değilim. Bu yüzden bilgisayarımdan oyunu sildim, eğer bir çözüm bulunur ise geri yüklemek istiyorum bende.

Yorumsuz... Konuyu açıp, denilenleri yapmamak...

Merhaba hocam, bilgisayar bilgim üst düzeyde olmadığından orada yazanı uygulamaya çalıştığımda hata alıyorum bu nedenle devam edemedim rehberde yazılan şeylere. Ne yaptıysam bir sonuca varamadım lütfen yetkili birisi yardım ederse çok memnun olacağım. Skype, Team Viewer verebilirim. FIFA2005 satılan bir site var ise satın da alabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Oyun satın almaları Amazon üzerinden ya da FIFA'nın kendi oyun sitesinden bulabilirsiniz. Steam üzerinde var mı bilmiyorum. Burada çözüm sunulmamış ise korsancılara yardım verilmediğinden dolayıdır. Çünkü verenler direkt ban yemekte :) Fakat @SypeR hocamın dediğini yapmanızda fayda var. Eğer ona rağmen olmaz ise sistemlerinin güncelliğini kontrol edip YouTube üzerinden sorunlarına çare bulabileceğini umuyorum. Daha fazla yardım edebilmek isterdim fakat ban yemek istemem :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı