Fifa 2011 kasma sorunu

mihralim

Hectopat
Merhaba.
Gigabeyte GA EP43C DS3 Rev 1.0, 4GB ram, 1TB WD HDD , Sapphire HD6670, İntel E5200 bileşenlerine sahibim
XP ile oyunlarda daha akıcıydı, Windows 7 Ultimate sürümüne geçtim Fifa 11 kasıyor, internette gezinirken zorlanıyor.
500Watt PSU var iki tane HDD'yi tek güç kablosu ile bağladım bu sorun olur mu, ekstra ram mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz bir Windows 8.1 kurun. Driverleri sitelerinden indirip kurun. Ram olarak yazdığınız Ram'i takamazsınız.

DDR3 ramı DDR2 sokete takamazsınız.

Benim anakart combu hem DDR2 hem DDR3 destekliyor, DDR3 ram alsam hızlanır mı?

bakın benım anakartım combo hem ddr2 hem ddr3 sulotu var dıyorum kı ddr2 sokupte ddr 3 ram alsam taksam dıyom 4gb 800 mhz hızı olan ddr2 ramımdan daha kuvvetlı olurmu ddr3 1333 veya 1600

Bizde diyoruz işte DDR2 sokete DDR3 ram takamazsın. Anakartının DDR3 desteklidiğini biliyoruz.

Neden Windows 7'de zorlanıyor, ram mi yetmiyor?

DDR2 ramler performans bakımından düşük. Anakartına DDR3 ram almanı tavsiye ederim. Ve sürücüleri güncelle. Daha iyi olacağından eminim.

4GB 2x2 mi önerirsiniz, hangi marka. Ekran kartı anti virüs vs güncel, işlemciye OC yapabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…