FIFA 21 karşıma süperstar oyuncular geliyor

384710

Hectopat
Katılım
10 Kasım 2020
Mesajlar
1.090
Çözümler
7
Arkadaşlar FIFA 21 FUT takımım inter-milan-juventus karışımı bir takımım var. Ronaldo gibi 5 yıldız süperstar oyunculara sahip değilim. Division Rival'de karşıma sürekli süperstar oyuncuları ( kante, neymar, iconlar, ronaldo, allisson ) gibilerine sahip takım geliyor. Ve maçları kazanmam imkansızlaşıyor. Orta sahamda Arthuro Vidal ve Nainngolan varken rakibimde Kante Neymar Viera gibi oyuncular oluyor. Bu durumu canımı çok fazla sıkıyor, yok mudur bir denklik ayarı?
 
O halde FUT oynamayı salacağız gibi gözüküyor. Yaklaşık 120K coins ile Serie A kadrosu kurdum ve kadrom kötü değil fakat dediğim gibi karşıma şu ana kadar normal bir takım gelmedi, herkes süperstar ve ikon oyuncular ile oynuyor. Bu işin bir hilesi, glitch i falan mı var anlamadım.
 
120K Coins ile takım kurulmaz zaten. Tamam adamlar para basmış ama sizin takımınız da çok düşük olmuş. Glitch'i yok, taktiği var ama. En azından forvetinizde RTTF Muriel gibi isimler olmalı şu vaziyette. Division Rivals'ta en kötü Div 6 olsan bile 50k Coins cepte oluyor oyunu oynarsan. Öyle öyle Mart'a kadar Coins biriktir. Zaten Squad Battles azıcık oynasan dahi 10k Coins alırsın, paket de verir. Öyle öyle kasabilirsin. Zaten ikon alabiliyorsun 1 tane eğer ikon takası görevlerini yaparsan. Onu da kullanırsın ve güzel bir takımın olur.
 
Squad battles oynamaya başladım. Yalnız o kötü denilen kadroyla division 4'e çıktım. Daha fazla çıkamıyorum çünkü rakiplerin oynayışı çok iyi olmasa bile bir kanteye, neymara meydan okumam imkansızlaşıyor. Bu sıralar trade yapmaya başladım, parayı bu şekilde kasmayı deneyeceğim. Premier lig kadrosuna geçiş yaptım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı