FIFA 21 klavye üzerinden hareket edemiyorum

burakthemountain

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2020
Mesajlar
157
FIFA 21 aldım. Kolum yok, klavye üzerinden oynuyorum. Tuş ayarlarımı yapıyorum ve oyuna giriyorum. Santra modunda oluyor, online girdiğimde ise ayarladığım tuşlarla yürümeye çalıştığımda yürümüyor. Ultra defansif, defans orta ofansiv taktik kısmı açılıyor. Ne yapmalıyım? Gerekirse Discord üzerinden ekran açabilirim.
 

Dosya Ekleri

  • 1602842123455.png
    1602842123455.png
    577 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Offline modelarda her şey çok güzel. Ama ultimate teamde yaptığım ayarları göstermesine rağmen farklı tuşlar atıyor ve çözemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
ultimeatte atadığım tuşlar çalışmıyor s tuşuna pas atıyorum s tuşuna basınca orta açıyor ayarlara giriyorum s tuşunda pas tanımlı sadece s tuşu için değil tüm tuşlar için geçerli bunun çözümü yok mu
 
FIFA 21 aldım. Kolum yok, klavye üzerinden oynuyorum. Tuş ayarlarımı yapıyorum ve oyuna giriyorum. Santra modunda oluyor, Online girdiğimde ise ayarladığım tuşlarla yürümeye çalıştığımda yürümüyor. Ultra defansif, defans orta ofansiv taktik kısmı açılıyor. Ne yapmalıyım? Gerekirse Discord üzerinden ekran açabilirim.

Arkadaşlar selamlar, çözüldü mü bu sorun?
 

Geri
Yukarı