FIFA 21 modları oynanmıyor

384710

Hectopat
Katılım
10 Kasım 2020
Mesajlar
1.090
Çözümler
7
Merhaba. Bir kaç gündür arkadaşlarım ile FIFA 21 üzerinde FUT ve Online 1vs1 modunda oynayamıyoruz. Arkadaşıma davet attığım, ya da arkadaşım bana davet attığı zaman " This game session is no longer available ", yani bu oturum artık mevcut değil hatasını alıyorum. EA canlı destek ile iletişime geçtim ve bir kaç farklı moderatör ile konuştan sonra en sonuncusu benden UO raporu istedi ve rapor sonucunda bir sorun bulamadı. Oyun portu açmamı ve internet sağlayıcım ile görüşmemi söyledi. Kendilerine sorunun ne olduğunu defalarca sordum fakat net bir açıklama yapmadılar. Bu konu hakkında çözüm öneriniz varsa bekliyorum.
 
Fifa 18’den beri her oyununu saatlerce oynadım ama 21 boş beleş bir oyun gerçekten. Özensiz, sadece çıkarılmak için çıkarılmış bir oyun. Komik olan tarafı da 420 tl olması.

Online tarafta ciddi sıkıntılar var. Galiba en çok sorun PC’de oluyor.

EA FUT’ta insanların parasını cukkalamaya çalışırken buralara hiç özen göstermemiş anlaşılan.

Çözüm konusunda da oyunu PC’de oynamadığımdan yardımcı olamıyorum.
 
FUT'ta bir süre önce günlerce 3. parti yazılım kullanmadan oyuncu al-sat yaparak yüksek miktar coins kastım ve FUT Web üzerinden transfer yasağı verdiler. Bir süre sonra oyundan banladılar. Akabinde EA destek ile uzun süreli bir konuşmadan sonra bana herhangi bir kanıt gösteremediler ve " iyi niyetinizden ötürü banınızı kaldırdık " demişlerdi. Aynı zamanda ilk transfer yasağı yediğim zaman bir mail göndermiştim ve aylarca cevap gelmedi. Oyunu arkadaşlarla maç yapmak ve FUT'ta biraz zaman geçirmek için oynuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı