FIFA 21 Seasons eslesmeleri adil degil

John Worthy

Kilopat
Katılım
1 Mart 2013
Mesajlar
713
Çözümler
2
Arkadaşlar Türkiye oluyorum. Besiktas oluyorum. Aga karsima PSG Bayern Fransa. Bu nedir be kardesim. Nedense bu oyunda PS5'te eslesmeler cok kotu. Saldim oyunu, gereksiz eslesmeler adamin canini sıkıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de hep Manchester City geliyor. İşin garibi ben de Manchester City'i alıyorum. Oyunun eşleştirme sistemi harbiden sıkıntılı maalesef.
 
Fifa 21 sezonda çok saçma bir durum var bilmiyorum sadece benim başıma mi geliyor madem böyle bir başlık var paylaşayim. Bazı sezonlarda takımım inanılmaz iyi oynuyor, her pasım yerine gidiyor, sutlarim gol oluyor, ortalarim yerine gidiyor, takım güzel hücum ve savunma yapıyor. Ancak bazi sezonlarda önüme kim gelse yeniliyorum. İleri ara pas atıyorum geri dönüyor gol yiyorum, araya kacan oyuncuya atıyorum ters yöne sacma bir pas atıyor, şut atıyorum bazen 10 şut 1 gol oluyor olmuyor, içeri orta, pas çıkarıyorum saçma alakasız yerlere atıyor. Topla oyuncu sürüyorum öteki oyuncular sanki oyunda degilmis gibi davranıyor pas vermem gerekiyor pas da rakibe gidiyor. Bu arada rakip de ne pas atsa yerine gidiyor ne vursa gol oluyor. Fifa 21 online de bana göre eşleştirme esitsizliginden ziyade böyle sacmaliklar problem.
 

Geri
Yukarı