FIFA 21 yerine 14 oynamak zorunda olmak

Yaşıtlarım Amerika'da, Avrupa'da FIFA 2021, PES 2021 gibi son model oyunları oynarken ben sistemim kaldırmadığı için modlu FIFA 2014 oynuyorum:')
Bu durum beni çok üzüyor...

Hocam benim sistemim çok eski ( imzamdaki sisteme bakmayın babamın PC'si benim PC eski ) I2 işlemci 2 GB RAM 513 MB ekran kartı 300 GB HDD. Bu sistemde CS 1.6 bile zor oynanıyor. Sizin en azından futbol oyunu açılıyor oynayabiliyorsunuz. Benim en son PES2011 indirdiğimde sistem mavi ekran verip çökmüştü. Yani hiçbir oyunu kaldırmıyor. Elinizdekilerin kıymetini bilin. Ben en azından internete giriyor diye şükrediyorum. Hiç cihazı olmayan çocuklar var. Halimden şikayetçi değilim. Lfs oynuyoruz Allah şükür

Şükür etmek İslam'da olan bir şey sen bu zihniyet bitirdi dersen İslam bitirdi anlamına gelir. Müslüman'da değilsen seninle muhatap olmayı gerek duymuyorum.
Aynen müslüman olmayanlar insan değiller çok haklısın kardeşim.
Sen muhattap olmamaya devam et.

Umarım en iyisine sahip olacağız en yakın zamanda.

Şükür etmek İslam'da olan bir şey sen bu zihniyet bitirdi dersen İslam bitirdi anlamına gelir. Müslüman'da değilsen seninle muhatap olmayı gerek duymuyorum.
İnandığın şeyi bilmeden inanmak hiçbir işine yaramaz. İslam hiçbir kişiyi dinine göre yargılamasına izin vermez insanın. İnsanlara insanların alakadar olduğu soruları sorarsın; Allah'ın soracağı soruları değil.

"Çocuklarımıza ibadet öğretmeden önce ahlâklı olmayı öğretelim yoksa çocuklarımız; NAMAZ kılan bir hırsız ORUÇ tutan bir sapık HACCA giden bir yalancı KURBAN kesen bir tefeci ŞEHADET getiren bir terörist olabilir!"

Günümüzde İslam senin gibi inandığı dini yanlış tanıtan kişiler yüzünden sevilmiyor. Bunun hesabını nasıl vereceksiniz acaba çok merak ediyorum.

yigitbil dostum bende seninle aynı durumdayım yazın çalışıp bir bilgisayar almayı düşünüyorum millet bodruma gitsin tatil yapsın bende lokantada milletin artığını balgamını tükürdüğü peçeteyi atacağım da babamın gönlünü razı edeceğim de kendime bir bilgisayar alacağım hey yavrum hey.

Aynen Müslüman olmayanlar insan değiller çok haklısın kardeşim.

Zihniyet farklı kardeşim ben bu adamla 1 saat bunu mu tartışayayim. Müslüman değilsen muhatap olmayalım dememin sebebi zaten müslümansa haline şükür etmeyi bilir.(etmese bile). Bu adam Müslüman değilse etmez zaten muhatap kısmını o sebepten dedim. Lafları başka taraflarınızdan anlamazsanız sevinirim.

Hayır kardeşim ben halime neden şükür edeyim? Daha iyilerine sahip olabilecekken neden şükür etmekle yetineyim?

Az önce cevabı verdim okuyabilirsin.
Hayır kardeşim ben halime neden şükür edeyim? Daha iyilerine sahip olabilecekken neden şükür etmekle yetineyim?
Senin dediğine göre o zaman şükür edince daha iyilerine sahip olamıyor muyuz anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…