FIFA 22 için gamepad önerisi

Onun titreşimsiz ve kablolu hali olan F310'u kullandım. Gayet sağlam. Sadece az biraz sesli.

F310'un da malzeme kalitesi bir tık kötü hissettirebiliyor. Bir de kablolu bir ürün sonuçta bozulma ihtimali var. Almışken biraz daha verip F710 alınabilir.

Değer değer :D Hem kafasına eser başka oyunlara geçer falan.

O zaman oyunlardan zevk almaya başlar işte 😁
 
Bilgisayardan sadece FIFA22 oynayacağım. Bunun için 500TL altı önerebileceğiniz gamepad var mıdır? Tercihen kablosuz olursa çok daha iyi olur.

Dostum sadece FIFA için bence 250TL'den fazlası gereksiz olur bence artan parayı cebine atabilirsin. Araba oyunlarında falan önemli oluyor, FIFA yani tuşlar çalışsa hemen bozulmasa yeterli olur. Kablolu ama SG-R218e bakmana öneririm bence bayağı uygun ve kötü bir kol da değil, üstüne bu fiyattakilere göre üstün bir titreşim sistemi var, çift motorlu. 50 TL ucuzuna da Xbox 360'lar var ama hepsi replika materyali kalitesizdir önermem.
 
Dostum sadece FIFA için bence 250TL'den fazlası gereksiz olur bence artan parayı cebine atabilirsin. Araba oyunlarında falan önemli oluyor, FIFA yani tuşlar çalışsa hemen bozulmasa yeterli olur. Kablolu ama SG-R218e bakmana öneririm bence bayağı uygun ve kötü bir kol da değil. 50 TL ucuzuna da Xbox 360'lar var ama hepsi replika materyali kalitesizdir önermem.

Kesinlikle gamepad ile araba oyunu dövüş oyunu cart curt oynayacak değilim. Sadece FIFA oynayacağım. FIFA dışında oynadığım tek oyun CS:GO zaten. FIFA'yı sadece PlayStation kafelerde orijinal gamepad ile oynadığım için o rahatlığa alıştım. Şimdi alacağım gamepadda analog hassasiyet sorunları sağa sola çapraza kaydırırken takılmalar vs hiçbir sorun istemiyorum kaliteliye alıştığım için biraz :).DualShock 4'lerin orijinalleride epeey pahalı olduğu için alamıyorum :)
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı