FIFA 22 ön sipariş Key'i ne zaman teslim edilir?

Doğukan Çelik

Kilopat
Katılım
21 Ağustos 2016
Mesajlar
1.149
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Ofis Elemanı
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. FIFA 22 standart sürüm için ön siparişten key aldım almaz olaydım. Sözde oyun çıkış tarihinde 1-2 gün önce teslim edilecekti ama hala ses soluk yok. Sizce tahmini ne zaman teslim edilir?
 
Yok güvenilir bir site gerçekten o konuda şüphem yok kesinlikle. Benim de DurmaPlay'den aldığım 7.oyun bu key biraz geç kalınca ondan sormak istedim. Bir de çıkış tarihi yaklaştıkça bir sabırsızlık var sanırım. :D
Aynı ben :D sizi anlıyorum hocam. Eğer size oyun çıkmadan 1 - 2 gün önce teslim edileceği söylendiyse büyük ihtimal Key yarın veya yarından sonra teslim edilir.
 
Ön siparişdeyken alınan keyler hemen gelse keşke, onlarda keyleri oyun çıkınca alıyorlar.

Anlam veremedim maalesef geçen sene FIFA 21 çıkış tarihi 9 Ekim'di. Yine ön siparişten aldım ve key bana 7 Ekim'de teslim edildi. Bu sene gecikti gibi bir his var içimde. Her şeyi geçtim zaten ön sipariş almaktaki maksat oyun çıkmadan keyin elimi ulaşıp oyunu download edebilmem. Eğer oyun çıkış tarihiyle aynı anda verilecekse ön siparişin bir numarası kalmıyor bence. Onun yerine direk gidip kutulu versiyonunu alırım daha iyi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı