Egeaw Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #1 Arkadaşımla Xbox Game Pass alıp FIFA 22 indirdik. Online oyuna girmeye çalışıyoruz fakat sürekli "rakiple olan bağlantınız koptu." hatası alıp duruyoruz. Nasıl düzeltebiliriz şimdiden teşekkürler.
Arkadaşımla Xbox Game Pass alıp FIFA 22 indirdik. Online oyuna girmeye çalışıyoruz fakat sürekli "rakiple olan bağlantınız koptu." hatası alıp duruyoruz. Nasıl düzeltebiliriz şimdiden teşekkürler.
theagle7 Femtopat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2021 #2 Egeaw dedi: Arkadaşımla Xbox Game Pass alıp FIFA 22 indirdik. Online oyuna girmeye çalışıyoruz fakat sürekli "rakiple olan bağlantınız koptu." hatası alıp duruyoruz. Nasıl düzeltebiliriz şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var bir haftadır attığım hiçbir Online fut maçı sayılmıyor kafayı yemek üzereyim. benim gibi böyle bir sorunla karşılaşıp çözen varsa paylaşırsa mutlu olurum. Artı 0 Eksi
Egeaw dedi: Arkadaşımla Xbox Game Pass alıp FIFA 22 indirdik. Online oyuna girmeye çalışıyoruz fakat sürekli "rakiple olan bağlantınız koptu." hatası alıp duruyoruz. Nasıl düzeltebiliriz şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var bir haftadır attığım hiçbir Online fut maçı sayılmıyor kafayı yemek üzereyim. benim gibi böyle bir sorunla karşılaşıp çözen varsa paylaşırsa mutlu olurum.
J Junglee Hectopat Katılım 13 Kasım 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #3 Egeaw dedi: Arkadaşımla Xbox Game Pass alıp FIFA 22 indirdik. Online oyuna girmeye çalışıyoruz fakat sürekli "rakiple olan bağlantınız koptu." hatası alıp duruyoruz. Nasıl düzeltebiliriz şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum şu an umarım geçen sürede çözüm bulmuşsunuzdur. Artı 0 Eksi
Egeaw dedi: Arkadaşımla Xbox Game Pass alıp FIFA 22 indirdik. Online oyuna girmeye çalışıyoruz fakat sürekli "rakiple olan bağlantınız koptu." hatası alıp duruyoruz. Nasıl düzeltebiliriz şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum şu an umarım geçen sürede çözüm bulmuşsunuzdur.
KS KS Egeaw Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #4 Junglee dedi: Aynı sorunu yaşıyorum şu an umarım geçen sürede çözüm bulmuşsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi kendine düzeldi açıkçası zamanla Game Pass'i de bırakıp Steam'den FIFA 22 aldık ve düzeldi sorun tamamen. Artı 0 Eksi
Junglee dedi: Aynı sorunu yaşıyorum şu an umarım geçen sürede çözüm bulmuşsunuzdur. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi kendine düzeldi açıkçası zamanla Game Pass'i de bırakıp Steam'den FIFA 22 aldık ve düzeldi sorun tamamen.