Latest Silver Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 235 Makaleler 1 29 Mart 2022 #1 Arkadaşlar Steam üzerinden FIFA 22 aldım. Oyuna giriyoruz kolları bağladık, arkadaşla yan yana oynayacağız ama santra adı oluşturamıyoruz. Bir türlü maça başlayamadık santra adı nereden yazılıyor?
Arkadaşlar Steam üzerinden FIFA 22 aldım. Oyuna giriyoruz kolları bağladık, arkadaşla yan yana oynayacağız ama santra adı oluşturamıyoruz. Bir türlü maça başlayamadık santra adı nereden yazılıyor?
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 29 Mart 2022 #2 Santra adı oluşturamıyoruz derken nasıl yani? İki tarafa ayrıldığınızda daha önce bir isim belirlemediyseniz "Yeni Bir Santra Adı Oluştur" var.
Santra adı oluşturamıyoruz derken nasıl yani? İki tarafa ayrıldığınızda daha önce bir isim belirlemediyseniz "Yeni Bir Santra Adı Oluştur" var.
Latest Silver Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 235 Makaleler 1 29 Mart 2022 #3 NRVS dedi: Santra adı oluşturamıyoruz derken nasıl yani? İki tarafa ayrıldığınızda daha önce bir isim belirlemediyseniz "Yeni Bir Santra Adı Oluştur" var. Eki Görüntüle 1345209 Genişletmek için tıkla...
NRVS dedi: Santra adı oluşturamıyoruz derken nasıl yani? İki tarafa ayrıldığınızda daha önce bir isim belirlemediyseniz "Yeni Bir Santra Adı Oluştur" var. Eki Görüntüle 1345209 Genişletmek için tıkla...
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 29 Mart 2022 #4 Hazır verince ne hatası veriyor? Online değilsiniz sanırım bir de online olup denemekte fayda var.
Latest Silver Megapat Katılım 4 Aralık 2015 Mesajlar 235 Makaleler 1 29 Mart 2022 #5 NRVS dedi: Hazır verince ne hatası veriyor? Online değilsiniz sanırım bir de online olup denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Hazır deyince ilk attığım resimdeki gibi santra adı oluşturmamı istiyor. Online, offline denedim sonuç yok.
NRVS dedi: Hazır verince ne hatası veriyor? Online değilsiniz sanırım bir de online olup denemekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Hazır deyince ilk attığım resimdeki gibi santra adı oluşturmamı istiyor. Online, offline denedim sonuç yok.
Muhammet Hartamacı Zeptopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #6 FIFA 22 aldım oynayamiyorum Bu sorunu çözebilen yok ku arkadaşlar aynı sorun bende de var