Çözüldü FIFA 22 Save dosyası kurtarıp farklı bir hesaptan oynamak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

afeless

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox Game Pass'den 2 aylık deneme üyeliği almıştım, üyelik 12 Eylül'de bitiyor yani 13 Eylül'de FIFA 22 oynayamayacağım. Şöyle düşündüm; şimdi FIFA'da bir ad ile Save dosyaları oluyor örnek bende sürekli kullanıcı adı olarak kullandığım "kasixfea" isimli bir Save dosyası var aynı GTA'daki gibi falan. Neyse dedim ki ben bu Save dosyasını oyun klasöründen bir şekilde kurtarabilirsem farklı bir mail ile hesap açıp deneme üyeliği alsam sonra FIFA'yı yükleyip Save dosyasını ilgili klasörüne atarsam kariyerim gitmez diye düşündüm. Böyle bir şey mümkün mü? Umarım anlatabilmişimdir.

save dosyalarını buldum

Son düzenleme:
Çözüm

Oyunu hiç silme direkt yeni hesaptan oyuna gir büyük ihtimal silinmez. Ama Save dosyalarını yeni açtığın hesabın Save dosyasına atarsan oynayabilirsin bence. Pes'te oluyordu burada da olur.

Oyunu hiç silme direkt yeni hesaptan oyuna gir büyük ihtimal silinmez. Ama Save dosyalarını yeni açtığın hesabın Save dosyasına atarsan oynayabilirsin bence. Pes'te oluyordu burada da olur.

Çözüm
Bakacağım, yüksek ihtimalle sizin dediğiniz gibi olur. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…