afeless
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar Xbox Game Pass'den 2 aylık deneme üyeliği almıştım, üyelik 12 Eylül'de bitiyor yani 13 Eylül'de FIFA 22 oynayamayacağım. Şöyle düşündüm; şimdi FIFA'da bir ad ile Save dosyaları oluyor örnek bende sürekli kullanıcı adı olarak kullandığım "kasixfea" isimli bir Save dosyası var aynı GTA'daki gibi falan. Neyse dedim ki ben bu Save dosyasını oyun klasöründen bir şekilde kurtarabilirsem farklı bir mail ile hesap açıp deneme üyeliği alsam sonra FIFA'yı yükleyip Save dosyasını ilgili klasörüne atarsam kariyerim gitmez diye düşündüm. Böyle bir şey mümkün mü? Umarım anlatabilmişimdir.
save dosyalarını buldumArkadaşlar Xbox Game Pass'den 2 aylık deneme üyeliği almıştım, üyelik 12 Eylül'de bitiyor yani 13 Eylül'de FIFA 22 oynayamayacağım. Şöyle düşündüm; şimdi FIFA'da bir ad ile Save dosyaları oluyor örnek bende sürekli kullanıcı adı olarak kullandığım "kasixfea" isimli bir Save dosyası var aynı GTA'daki gibi falan. Neyse dedim ki ben bu Save dosyasını oyun klasöründen bir şekilde kurtarabilirsem farklı bir mail ile hesap açıp deneme üyeliği alsam sonra FIFA'yı yükleyip Save dosyasını ilgili klasörüne atarsam kariyerim gitmez diye düşündüm. Böyle bir şey mümkün mü? Umarım anlatabilmişimdir.
Son düzenleme: