FIFA 22'li Origin hesabı satın almak

Vansteedm

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar malum öğrenciyiz ve yarı fiyatına alıp da satmak isteyen birisini buldum Origin'de imiş oyun fakat her şey bittikten sonra bir şey fark ettim FIFA 22 hala processing yazıyor. Bunun anlamı ne olabilir? Kendisine sorduğumda öyle bir şey olmadığını oyun daha çıkmadığı için öyle gözüktüğünü söyledi. Dolandırılmış olabilir miyim?

1631773074957.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilirsiniz. Yeni alıp size hesabı sattıktan sonra iptal edebilir. Ödemesini geri alıp sırra kadem basması şaşırtmaz şu aşamada. Umarım böyle bişi yaşamazsınız. Tekrar tekrar kontrol edin o ekranı.
Oyunlar pahalı evet. Ama böyle bir riske girmektense 1 sene boyunca neredeyse her gün 1-2 saat keyifle oynayacağınız bir oyuna 420₺ verilebilirdi diye düşünüyorum. Sonuçta 15-20 saatte tüketilecek tek kişilik bir oyun değil Fifa.

Hocam satın alma işlemi yaptığınız sitelerde satıcının kimlik bilgilerini sitenin alıp almadığına bakın. Belli siteler satıcı-alıcı kimlik fotoğrafı istemekte. Yani aldığınız site güvenlik açısından size bu imkanı sunmuyorsa facebook'tan takas yapma işleminden farkı yok denebilir. Önce satıcıyla irtibata geçin baktı yan çiziyor ya para iadesi ya da site görevlileriyle irtibata geçmeniz gerek...

Hocam satın alma işlemi yaptığınız sitelerde satıcının kimlik bilgilerini sitenin alıp almadığına bakın. Belli siteler satıcı-alıcı kimlik fotoğrafı istemekte. Yani aldığınız site güvenlik açısından size bu imkanı sunmuyorsa Facebook'tan takas yapma işleminden farkı yok denebilir. Önce satıcıyla irtibata geçin baktı yan çiziyor ya para iadesi ya da site görevlileriyle irtibata geçmeniz gerek...

Satıcıya sor cevap vermezse geçmiş olsun.

Kendisiyle konuştum yan çizmiyor eğer sıkıntı çıkarsa oyun çıktığı zaman para iadeni yapayım falan dedi. Telefon numarası falanda elimde var.

Olabilirsiniz. Yeni alıp size hesabı sattıktan sonra iptal edebilir. Ödemesini geri alıp sırra kadem basması şaşırtmaz şu aşamada. Umarım böyle bir şey yaşamazsınız. Tekrar tekrar kontrol edin o ekranı.
Oyunlar pahalı evet. Ama böyle bir riske girmektense 1 sene boyunca neredeyse her gün 1-2 saat keyifle oynayacağınız bir oyuna 420₺ verilebilirdi diye düşünüyorum. Sonuçta 15-20 saatte tüketilecek tek kişilik bir oyun değil FIFA.

Teşekkür ederim. Dediğim gibi para şu sıralar değerli bizler için yarı fiyatına görünce alayım dedik olan oldu maalesef ve ayrıca iptal edemez sanırım çünkü hesap bende erişim sağlayamıyor kendisi.

Merhaba arkadaşlar malum öğrenciyiz ve yarı fiyatına alıp da satmak isteyen birisini buldum Origin'de imiş oyun fakat her şey bittikten sonra bir şey fark ettim FIFA 22 hala processing yazıyor. Bunun anlamı ne olabilir? Kendisine sorduğumda öyle bir şey olmadığını oyun daha çıkmadığı için öyle gözüktüğünü söyledi. Dolandırılmış olabilir miyim?

Eki Görüntüle 1166757

Öncelikle oyunu Origin üzerinden aldıysa bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Çünkü Origin oyun için key yollamıyor. Direk olarak kütüphanenize ekleniyor. Ha tabii başka bir site üzerinden aldıysa sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1166757

Reis şu an kullanıyor musun bir de hangi siteden aldın.

Eki Görüntüle 1166757

Şu an nasıl? Kullanabiliyor musun? Bana birkaç bilgi vermen mümkün müdür?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı