FIFA 23 ara sahne FPS düşmesi

Enisyln

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2018
Mesajlar
140
Merhaba.

Normal oyun oynarken problem yok 180 civari FPS alıyorum ama oyun başlarken veya gol atınca ara sahnelerde 5-10 FPS de takılı kalıyor oyun tekrar başlayınca düzeliyor ama bu 5 FPS de kalması 5, 6 golden sonra normal oyunda akıcılıktan çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim PC'den oynuyorum.
 
@Enisyln Oyun şu an çok sorunlu. Çoğu kişi bahsettiğin durumdan şikayetçi. Adamlar direkt konsoldan port olarak PC'ye getirdiği için optimize yerlerde. Korner, ara sahne ve gol tekrarlarında FPS ekran yenileme hızına göre yarıya sabitleniyor. High-Ultra ayarda çimen vs detayları bastıkları için üstüne fazladan kasmalar oluşuyor. Grafik işleme ayarını mediuma çekip deneyenler yüksek FPS artışı olduğunu belirtmiş. Bir de alakasız ama "kontrolleri özelleştir" kısmında "control switching" seçeneğini "adaptive" ten "classic" yapınca küçük takılmalar ortadan kalkıyormuş. Şimdilik bunları deneyebilirsin. Güncelleme illaki gelecektir. Steam'de olumsuz puan yağmuruna tutuldu.
 
Son düzenleme:
Biraz sabredip beklemelisiniz.
Oyun henüz yeni ve en az 3-5 güncelleme ile anca kendini bulur.
Bu süre zarfında olabilecek can sıkıcı hata ve gecikmeler gayet normal.
Geri bildirim yapıp oyunun daha da stabil hale gelmesi için katkıda bulunabilirsiniz.
 
Ayni sorunu bende yaşıyorum FIFA 23 dün gelen 1 GB güncelleme ile biraz düzeldi ama halen daha sorunlu benim açtığım konu.
 
Ayni sorunu bende yaşıyorum FIFA 23 dün gelen 1 GB güncelleme ile biraz düzeldi ama halen daha sorunlu benim açtığım konu.
belgelerden fifa setup girip mssa leveli 1 yaparsan baya bi düzeliyor ara sahneler durum ne şuan bilgi verisen sevinirim
 
Belgelerden FIFA setup girip mssa leveli 1 yaparsan bayağı bir düzeliyor ara sahneler durum ne şu an bilgi verisen sevinirim.

Gelen güncelleme pek bir şey değiştirmedi sizin dediğinizi yaptım değişen hiçbir şey olmadı sağlam bir optimizasyon yamasına ihtiyaci var bu oyunun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı