FIFA 23 bugün erişime açıldı

Sametx1

Femtopat
Katılım
12 Ağustos 2022
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
FIFA 23 Ultimate bugün itibarıyla erişime açıldı görüşleriniz nelerdir? Fiyat olsun, oynanabilirlik olarak olsun neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PC'deki optimizasyon kötü ilk gün yamasını bekliyorum oynamak için umarım oyunu düzeltirler yoksa boyle oynanmaz Ryzen 5 5600 ve RX 5600XT sistemimde maç içinde pek bir şey olmuyor ama ara sahnelerde FPS 20 kadar düşüyor bir de oyunda strand based hair diye bir ayar var türkçesi (telli saç) oyun içinde o ayarı açında oyun oynanmaz duruma geliyor güncelleme gelmesi şart.
 
FIFA tüm ayar kısmını oyun içine taşımış sanırım. Önceden Config dosyası vardı, oradan grafik kalitesini ayarlıyorduk. Grafikler bana çamur gibi geldi nedense.
 
Çöpün önde gideni.
Koşular PES oyununa benzemiş. Efsanevi modda oynamak imkansıza dönmüş. Momentum çığır açmış.
Stoperler toptan kaçıyor. Kaleci refleksleri Altay Bayındır'ın gerçek hayatından farkı yok. Sadece üstüne gelenleri tutuyor.

Finans ayarlamayı filan kaldırmışlar. Birisine teklif yaparken atıyorum 15M teklif yaptım. Maaş bütçem de kesiliyor. Acayip saçma. Stoperler topla süratte, santraforlardan hızlı. Şaka gibi oyun.
 
Arkadaşlar oyunda bariz problemler var evet. Bende dün oynadım EA Play Pro ile. Oyun çok yeni tüm dünyada çıkış bile yapmadı henüz. Ekran kartları FIFA 23 için sürücü güncellemesi çıkartacaktır. Oyun içinde sorunları gideren Update gelir. Onun dışında anticheatden kaynaklı MSI Afterburner programı açık olmasına rağmen FPS değerlerini göremedim. Bence grafik ayarlarının oyun içine taşınması kötü olmuş. Önceki oyunlarda olduğu gibi fifaconfig iyiydi.
 

Geri
Yukarı