FIFA 23 çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Ragnarsson

Kilopat
RAM
Xpg Gammix D10 2x8
Ekran kartı
RX 580
Anakart
Asus A320M
İşlemci
Ryzen 5 1600
Merhaba, bu sene FIFA 23'ü açabilmek gerçekten büyük bir sabır gerektiriyor ama son birkaç aydır Origin üzerinden sorunsuz giriyordum. Bugün oyunu açmak istediğimde EA Play'i yüklememi istiyor ve Origin'i bilgisayardan siliyor. EA Play ile oyunu açmaya çalıştığımda hiçbir şekilde çalışmıyor. Çözüm için paylaşılan her şeyi denedim fakat işe yaramıyor. Fotoğrafta görüldüğü üzere Origin'deki bu güncellemeyi nasıl iptal edebilirim, EA App yüklemek istemiyorum çünkü işe yaramıyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef artık Origin'i tamamen devre dışı bırakıyorlar, bir süredir kullanılabiliyordu ama artık izin vermiyorlar galiba . EA App çok sorunlu "Revo Uninstaller" adlı programı kullanarak Origin ve EA App ile ilgili ne varsa kaldır sonra tekrar sıfırdan kurulum yapmayı dene o şekilde çözülüyor genelde.

Teşekkürler dostum deneyeceğim ama çok sinir bozucu bir durum. Hem oyuna girmeni engelliyorlar hem de hilelere karşı işe yaramıyor. Para veripte bu kadar rezil olduğumuz bir oyun olmadı bugüne kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…