2. dediğini yaptım olmadı directx indirip kurdum olmadıDirectx Tanı Aracını indir ve kur.
Sorun düzelmezse oyuna sağ tık yapıp uyumluluk modunu değiştir, Windows 8 yap.
Belgelerim klasöründe oyunun bulunduğu yere gelin ve büyük ihtimalle setup olan yerdeki (bazen settings.ini olabilir) DirectX _Select'i 1 yapın ve kaydedip çıkın. Ekran Kartı eski ise D12 desteği yok belki ondandır.2. dediğini yaptım olmadı directx indirip kurdum olmadı
Belgelerim klasöründe oyunun bulunduğu yere gelin ve büyük ihtimalle setup olan yerdeki (bazen settings.ini olabilir) DirectX _Select'i 1 yapın ve kaydedip çıkın. Ekran Kartı eski ise D12 desteği yok belki ondandır.
Allah Allah bildiğim cozumler bunlar başka bir şey aklıma gelmiyor.
Oyun ayarlarından Directx i degisitirebiliyor musunuz ordan deneyin bir de@Ther sadece antrenman sahasına giriyor kariyere basıyorum oyuncu diyorum Directx Function hatası verip oyundan atıyor lütfen bulalım oyunu bir türlü oynayamadım çok uğraştım araştırdım bulamadım
Oyun ayarlarında yoktu ayarları değiştirince aynı hatayı veriyorOyun ayarlarından Directx i degisitirebiliyor musunuz ordan deneyin bir de
Dostum tüm çözümleri söyledim başka bir şey bilmiyorum Steamdan oyun dosyalarını doğrula istersen daha bir bilgim yok.Oyun ayarlarında yoktu ayarları değiştirince aynı hatayı veriyor
@Lyksraine @Ther
@Ther Şu Sorunu Lütfen Çözelim Oyunu Hiç Oynayamadım Sadece Antrenman sahası Oyunu aldığımdn beri 1 maç bile yapamadım Lütfen çözelim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.