FIFA 23 FUT modu nasıl oynanır?

desısrey

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, Epic'in indiriminden FIFA 23 aldım ve FUT modunu oynamak istedim fakat çözemedim, internette düzgün bir rehberde bulamadım. Oyuncu havuzum çok dolu mesela, hepside satılamaz olarak gözüküyor bu kadar kalabalık bir kadroyu nasıl yöneteceğim? Bir de kadro kurma görevlerinde 1. ligden aynı oyuncular ve aynı takımdan aynı oyuncular diyor ama bende ikisi de yok, nasıl yapacağım görevi? Birkaç tane de mod var, onların da ne olduğunu anlamadım. FUT Draft, Battle gibi gibi modlar. Anlayanlar, aydınlatabilir mi?

FIFA 23 FUT modunda kendi takımını kimyasını hesaba katarak kurup öncelikle FUT RİVALS modunda ligini geliştirip haftasonu ligi olan FUT CHAMPİONS katılıp büyük ödüller alarak geliştirmeyi hedeflemelisin. Onun dışında satılamaz oyuncularını KKG de takas edebilirsin şu an kadron zayıf olduğunu düşünüyorum o yüzden iyi bir kimya yakalayarak kullanmaya çalış. Oyunun botuna karşı oynamayı seversen Squad Battle modunda botlara karşı ödül kazanabilirsin. FUT DRAFT ise 15.000 jeton ile giriş yapılıyor ancak ödülleri zarar ettirir sadece keyif için o moda girilebilir. Kısa bir özet geçtim çok kapsamlı bir soru sordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…