Çözüldü FIFA 23 gamepad hareketlerini yanlış algılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

XalReaDy

Hectopat
Daha fazla  
FIFA 23 de gamepadimle bir sağa kaydırırsam 2 sağa kaydırmış gibi algılıyor. Bir çözümü var mıdır bunun?

Çözüm
Şu an hallettim hatayı. Fakat o program ile değil de ScpToolkit kullanıyordum. Önceden SCP ile yüklediğim driverları silip tekrar Force install yaptığımda düzeldi.
Herhalde benimki gibi ucuz gamepad ile oynuyorsunuz gamepad e driver indirdiyseniz kaldırın ve bu uygulamayı indirin XOutput gamepad inizi Xbox kolu olarak tanımlar. Ben sorunu böyle çözmüştüm.

Herhalde benimki gibi ucuz gamepad ile oynuyorsunuz gamepad e driver indirdiyseniz kaldırın ve bu uygulamayı indirin XOutput gamepad inizi Xbox kolu olarak tanımlar. Ben sorunu böyle çözmüştüm

Şu an denedim fakat configure kısmını yapamadım. Tam olarak tuşa badtığım halde algılamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an denedim fakat configure kısmını yapamadım tam olarak tuşa badtığım halde algılamıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki gibi yaptınız değil mi?

Şu an hallettim hatayı. Fakat o program ile değil de ScpToolkit kullanıyordum. Önceden SCP ile yüklediğim driverları silip tekrar Force install yaptığımda düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı