biraz daha açıklar mısınızSteam'e EAapp'yi ekle, EA'yı Steam üzerinden başlat.
Steam'da kütüphane kısmında altta oyun ekle var, ona tıklayıp Steam dışı oyun ekle seçeneğine tıklayın. Orada direkt EA'nın uygulaması gözükmüyor altta göz at var ona tıklayıp EA'yı seçin. Kütüphanenize eklenecek zaten, direkt masaüstünden fifaya tıklamak yerine Steam kütüphanesinden eklediğin EA'ya başlat dedikten sonra FİFA'yı açılan EA'dan başlatıyorsun.Biraz daha açıklar mısınız?
İlginiz için teşekkür ederim, söylediğiniz gibi EA uygulamasını Steam kütüphaneme ekleyip oradan başlatıp fifayı açtım, lakin kol yine gözükmedi. Mecburen kolu değiştirmeyi planlıyorum. Kol diğer oyunlarda çalışıyor, Fifa21 ve Fifa22'yi bu kolla oynamıştım.Steam'da kütüphane kısmında altta oyun ekle var, ona tıklayıp Steam dışı oyun ekle seçeneğine tıklayın. Orada direkt EA'nın uygulaması gözükmüyor altta göz at var ona tıklayıp EA'yı seçin. Kütüphanenize eklenecek zaten, direkt masaüstünden fifaya tıklamak yerine Steam kütüphanesinden eklediğin EA'ya başlat dedikten sonra FİFA'yı açılan EA'dan başlatıyorsun.
Steam kontrolcü ayarları kısmında kolunuz görünüyor mu?İlginiz için teşekkür ederim, söylediğiniz gibi EA uygulamasını Steam kütüphaneme ekleyip oradan başlatıp fifayı açtım, lakin kol yine gözükmedi. Mecburen kolu değiştirmeyi planlıyorum. Kol diğer oyunlarda çalışıyor, Fifa21 ve Fifa22'yi bu kolla oynamıştım.
Evet gözüküyor, steam büyük ekran modunu kolum ile kullanabiliyorum.Steam kontrolcü ayarları kısmında kolunuz görünüyor mu?
Çok garip, kesinlikle çalışması gerekiyor şu an. Kolu oyun başlayınca takarsanız görmüyor yine kolu en başta takıp Steam'ı öyle açıp EA'yı öyle başlatmanız gerek.Evet gözüküyor, steam büyük ekran modunu kolum ile kullanabiliyorum.
Bu videodakileri uygulayın.