FIFA 23 Hadron marka oyun kolunu görmüyor

hayLaz533

Femtopat
Daha fazla  
Hadron marka bir gamepadım var. DualShock3 olarak FIFA 23'ü de EA üzerinden aldım ancak bağlayamıyorum, ne yapmam gerekiyor bağlayabilmek için?

Uton

Megapat
Makaleler
3
Biraz daha açıklar mısınız?
Steam'da kütüphane kısmında altta oyun ekle var, ona tıklayıp Steam dışı oyun ekle seçeneğine tıklayın. Orada direkt EA'nın uygulaması gözükmüyor altta göz at var ona tıklayıp EA'yı seçin. Kütüphanenize eklenecek zaten, direkt masaüstünden fifaya tıklamak yerine Steam kütüphanesinden eklediğin EA'ya başlat dedikten sonra FİFA'yı açılan EA'dan başlatıyorsun.

mhver

Picopat
Daha fazla  
Steam'da kütüphane kısmında altta oyun ekle var, ona tıklayıp Steam dışı oyun ekle seçeneğine tıklayın. Orada direkt EA'nın uygulaması gözükmüyor altta göz at var ona tıklayıp EA'yı seçin. Kütüphanenize eklenecek zaten, direkt masaüstünden fifaya tıklamak yerine Steam kütüphanesinden eklediğin EA'ya başlat dedikten sonra FİFA'yı açılan EA'dan başlatıyorsun.
İlginiz için teşekkür ederim, söylediğiniz gibi EA uygulamasını Steam kütüphaneme ekleyip oradan başlatıp fifayı açtım, lakin kol yine gözükmedi. Mecburen kolu değiştirmeyi planlıyorum. Kol diğer oyunlarda çalışıyor, Fifa21 ve Fifa22'yi bu kolla oynamıştım.

Uton

Megapat
Makaleler
3
İlginiz için teşekkür ederim, söylediğiniz gibi EA uygulamasını Steam kütüphaneme ekleyip oradan başlatıp fifayı açtım, lakin kol yine gözükmedi. Mecburen kolu değiştirmeyi planlıyorum. Kol diğer oyunlarda çalışıyor, Fifa21 ve Fifa22'yi bu kolla oynamıştım.
Steam kontrolcü ayarları kısmında kolunuz görünüyor mu?

tebessumbey

Yoctopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i3 12100F 3.3GHz İşlemci, Asus Prime H610M-K 3200MHz DDR4 Anakart, ASUS Phoenix GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı, GoodRam 2x8 16 GB 3200 Mhz DDR4 Ram, 480 gb ssd, Thermaltake Versa T25 ARGB TG 650W Kasa.
Bu videodakileri uygulayın.

Arkadaşın verdiği videodaki program işe yarıyor. Benimde yeni aldığım gamepad algılamayınca x360ce programı ile çözmüştüm. Videodaki ayarları uygulayın işe yarayacaktır.

Yeni konular

Yukarı