FIFA 23 iki kolu tek kol yönetiyor

Receppa

Femtopat
Daha fazla  
FIFA23 iki kolu tek kol yönetiyor arkadaşlar, ne yaptıysam halledemedim. FIFA23'te iki orijinal gamepadim de bağlı ama birisi açık bağlı olmasına rağmen işlemiyor, diğer kol ne yaparsa ekran görünen iki kol da onu yapıyor. Yardımcı olabilecek var mı?

DS4Windows ile bağlanın, ayarlardaki "Hide DS4 Controller" ayarını açın. Bir de bağlantıyı oyunu açmadan önce yapmanız lazım.

1690746533513.png

fifa23 iki kolu tek kol yönetiyor , arkadaşlar ne yaptıysam halledemedim , fifa23 de iki orijinal gamepad imde bağlı ama birisi açık bağlı olmasına rağmen işlemiyor diğer kol ne yaparsa ekran görünen iki kolda onu yapıyor, yardımcı olabilecek var mı ?
Resimdeki gibi isim yok, fareden ikisini ayrı yöne atıp girdim yinede tek kol yönetiyor

DS4Windows ile bağlanın, ayarlardaki "Hide DS4 Controller" ayarını açın. Bir de bağlantıyı oyunu açmadan önce yapmanız lazım.

Eki Görüntüle 1883420
Hocam bu attığın görseli bilgisayarda bulamadım internete yazdım program indirmem gerekti programıda bir türlü indirip giremedim

Dosya Ekleri

• 16907463278387702595279504913583.jpg
    16907463278387702595279504913583.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Resimdeki gibi isim yok, fareden ikisini ayrı yöne atıp girdim yinede tek kol yönetiyor

Hocam bu attığın görseli bilgisayarda bulamadım internete yazdım program indirmem gerekti programıda bir türlü indirip giremedim
Hiç ek uygulama olmadan mı bağlıyorsunuz bilgisayara? Kablolu mu kablosuz mu? İki kol da ayrı ayrı tek başlarına bağlandıklarında çalışıyor mu?

Hiç ek uygulama olmadan mı bağlıyorsunuz bilgisayara? Kablolu mu kablosuz mu? İki kol da ayrı ayrı tek başlarına bağlandıklarında çalışıyor mu?
Hocam ilk aldığımda bluethoot ile bağladım ,kablosuz yani hiç bir oyunda sıkıntı da olmuyor hatta FIFA 23 de öyle oluyor diye FIFA 22 oynuyorum başka aklınıza gelebilecek her oyunda düzgün ayrı çalışıyorlar ama FIFA 23 de böyle işte (kollar orjinal olmayada bilir bana öyle dendi sadece )

Ek uygulama yok, kablosuz , FIFA 23 hariç heryerde sorunsuz çalışıyorlar

Hocam ilk aldığımda bluethoot ile bağladım ,kablosuz yani hiç bir oyunda sıkıntı da olmuyor hatta FIFA 23 de öyle oluyor diye FIFA 22 oynuyorum başka aklınıza gelebilecek her oyunda düzgün ayrı çalışıyorlar ama FIFA 23 de böyle işte (kollar orjinal olmayada bilir bana öyle dendi sadece )

Ek uygulama yok, kablosuz , FIFA 23 hariç heryerde sorunsuz çalışıyorlar
Fifa 23 de de çalışıyorlar hocam ama fotoğraftaki gibi bir sorun oluyor tel kol iki kolu aynı anda yönetiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı