FIFA 23 Origin açılmıyor, tepki vermiyor

HarunCn

Decapat
Katılım
26 Mart 2021
Mesajlar
94
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar birçok kişinin yaşadığı sorunu bende yaşıyorum FIFA 23 Origin üzerinden indirip kurduktan sonra anticheat açılıyor ardından oyun açılması gerekirken görev yöneticisinde 5 saniye durup kapanıyor hiçbir şekilde açılmıyor çözümü var mı? Çözümünü bilen varsa bu konu hakkında yardımcı olabilir mi? Oyunu oynayamayan onlarca insan var herkes faydalansın istiyorum sonrasında çözüldü olarak konuyu düzelteceğim sorunu birlikte çözdüğümüzde. Sizden ricam bu sorunu yaşayıp çözen olursa bizimle paylaşsın.
 
Sorunu çözebildiniz mi, aynı sorunu ben de yaşıyorum. Önce Origins üzerinden giriş yapıyordum. Daha sonra bilgisayara EA programını indirdim. Oyunu Steam üzerinden satın almıştım. Oyunu açmak istediğimde artık otomatik olarak EA Launcher açılıyor fakat oyunu açmıyor, hata falan da vermiyor. Hiçbir tepki vermiyor. Güvenlik duvarı olsun, Origin'si kaldırıp tüm kayıtlarını silmek olsun her şeyi denemedim açılmadı. Oyunu kaldırıp yeniden yükledim ancak düzelmiyor. Yok mu bunun bir çözümü?

Sorunu çözebildinmi acaba
 
Ben Origin'i tamamen kapatıp görev yöneticindende kapatıp sonra Origin'i yönetici olarak çalıştırıp oyuna girince çözdüm açılmıştı bir de güvenlik duvarından FIFA 23'e izinler vereceksin.
 
Ben Origin'i tamamen kapatıp görev yöneticindende kapatıp sonra Origin'i yönetici olarak çalıştırıp oyuna girince çözdüm açılmıştı bir de güvenlik duvarından FIFA 23'e izinler vereceksin.

Reis güvenlik duvarından izin de verdim yönetici olarak da çalıştırdım yok yani anlamsız bir şekilde oyun açılmıyor başlamıyor dahi ya
 
Arkadaşlar sorunu çözdüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım sizde de çözülür bir denemenizi tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı