EA Uygulamasında indirmeye başlamadan önce size dosya konumunu sorar zaten. Ama neden böyle saçma bir işe girişmek istiyorsunuz ki? Bir yerden indirip oynayın işte. Oyun aynı oyun.Şimdi ben EA'de yeni hesap açtım ama Steam'de inen FIFA 23'ün farklı bir dosya konumuna kurabilir miyim acaba ya da bir bilgisayar alıp o yeni açtığım EA hesabında mı yüklesem acaba?
Tamam işte hocam. Ben de ayrı indiğini söyledim.Ne? Siz nerede yaşıyorsunuz ya? Steam oyunları "SteamLibrary" klasörüne, Game Pass oyunları "Xbox" klasörüne iner.
Ne? Siz nerede yaşıyorsunuz ya? Steam oyunları "steamlibrary" klasörüne, Game Pass oyunları "Xbox" klasörüne iner.
EA uygulamasında indirmeye başlamadan önce size dosya konumunu sorar zaten. Ama neden böyle saçma bir işe girişmek istiyorsunuz ki? Bir yerden indirip oynayın işte. Oyun aynı oyun.
Aynı yazdığınızı sanmıştım kusura bakmayın o zaman.Tamam işte hocam. Ben de ayrı indiğini söyledim.
Hocam bir oyunu almışsınız, kimse sizin nerede oynadığınıza karışmaz. Ha ama eğer Steam'de aynı hesapta 2 kişi girmeyi denerseniz Steam sizi atar.Bende oyun yüklü Steam klasörün de gözüküyor ama ben kendime diz üstü alsama oradan oyunu indirip oynayamaz mıyım?
Aynı yazdığınızı sanmıştım kusura bakmayın o zaman.
Hocam bir oyunu almışsınız, kimse sizin nerede oynadığınıza karışmaz. Ha ama eğer Steam'de aynı hesapta 2 kişi girmeyi denerseniz Steam sizi atar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.