EA App FIFA 23'ü Game Pass ile indirme

462229

Hectopat
Şimdi ben EA'de yeni hesap açtım ama Steam'de inen FIFA 23'ün farklı bir dosya konumuna kurabilir miyim acaba ya da bir bilgisayar alıp o yeni açtığım EA hesabında mı yüklesem acaba?

Şimdi ben EA'de yeni hesap açtım ama Steam'de inen FIFA 23'ün farklı bir dosya konumuna kurabilir miyim acaba ya da bir bilgisayar alıp o yeni açtığım EA hesabında mı yüklesem acaba?
EA Uygulamasında indirmeye başlamadan önce size dosya konumunu sorar zaten. Ama neden böyle saçma bir işe girişmek istiyorsunuz ki? Bir yerden indirip oynayın işte. Oyun aynı oyun.

Son düzenleme:
Ne? Siz nerede yaşıyorsunuz ya? Steam oyunları "steamlibrary" klasörüne, Game Pass oyunları "Xbox" klasörüne iner.

EA uygulamasında indirmeye başlamadan önce size dosya konumunu sorar zaten. Ama neden böyle saçma bir işe girişmek istiyorsunuz ki? Bir yerden indirip oynayın işte. Oyun aynı oyun.

Bende oyun yüklü Steam klasörün de gözüküyor ama ben kendime diz üstü alsama oradan oyunu indirip oynayamaz mıyım?

Tamam işte hocam. Ben de ayrı indiğini söyledim.
Aynı yazdığınızı sanmıştım kusura bakmayın o zaman.

Bende oyun yüklü Steam klasörün de gözüküyor ama ben kendime diz üstü alsama oradan oyunu indirip oynayamaz mıyım?
Hocam bir oyunu almışsınız, kimse sizin nerede oynadığınıza karışmaz. Ha ama eğer Steam'de aynı hesapta 2 kişi girmeyi denerseniz Steam sizi atar.

Aynı yazdığınızı sanmıştım kusura bakmayın o zaman.

Hocam bir oyunu almışsınız, kimse sizin nerede oynadığınıza karışmaz. Ha ama eğer Steam'de aynı hesapta 2 kişi girmeyi denerseniz Steam sizi atar.

Xbox Game Pass'te 2.ci hesabım bağlı bende dizüstü alsam ona kursam sıfır bilgisayarda FIFA 23 olmayacağı için ondan dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı